aprox99 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Jak zmienić aby pokazywało stan oleju w liczniku a nie w MMi bi teraz tylko mogę sprawdzić stan w MMi Edytowane 17 Marca 2019 przez Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 3 minuty temu, Mariusz napisał: Jak zmienić aby pokazywało stan oleju w liczniku a nie w MMi bi teraz tylko mogę sprawdzić stan w MMi Cofnij się do poprzedniej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Normalnie powinno być tak że po wciśnięciu kluczyka(nie odpaleniu) powinno zawsze na 5 sek. pokazać jak u ciebie stan oleju. Edytowane 17 Marca 2019 przez aprox99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nic mi nie pokazuje po wciśnięciu kluczyka ja mam 2011r . Na wcześniejszej stronie jest pokazane w Polifcie i instrukcja napisana .Przedlift ma tak samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 6 minut temu, aprox99 napisał: Normalnie powinno być tak że po wciśnięciu kluczyka(nie odpaleniu) powinno zawsze na 5 sek. pokazać jak u ciebie stan oleju. no coś ty, bez otwarcia maski nie pokaże, olej też musi być rozgrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) W Renault tak robi bo właściwie czemu olej musi być ciepły? Miałem to już 30 lat temu w Renault 19 Edytowane 17 Marca 2019 przez aprox99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Prawa fizyki, jak coś jest ciepłe to zwiększa objętość, to po to aby nie było przekłamań ? moze ? a tak na poważnie to nie wiem, ale tak to wymyślili i tak to działa Edytowane 17 Marca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 21 minut temu, aprox99 napisał: Miałem to już 30 lat temu w Renault 19 Wniosek - technologia Reni 19 przewyższa a4 b8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Audi prowadzi się super ale dużo drobnych rzeczy jest jakby nieprzemyślanych albo można by to było lepiej zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) poziom można sprawdzić w MMI więc może nie chcieli zaśmiecać z automatu wyświetlacza FIS zdublowanymi informacjami Edytowane 17 Marca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid... Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 W dniu 17.03.2019 o 12:12, aprox99 napisał: To można jakoś klarowniej napisać Jak bys przeczytal na spokojnie to bys zajarzyl. Nie kazdy jest tu mechanikiem czasami lepiej sie kogos zapytac zanim ci wiekszosc patologicznych mechanikow wymieni co nie potrzeba klient placi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1910 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Mam pytanie bo zakupiłem sobie bagnet, jak w samochodzie wyciągnąć zaślepkę na bagnet? Nie chce mi wyjść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 10 godzin temu, Artur1910 napisał: Mam pytanie bo zakupiłem sobie bagnet, jak w samochodzie wyciągnąć zaślepkę na bagnet? Nie chce mi wyjść ? Są takie małe dwa zatrzaski - ciut mocniej i powinno wyjść bez problemu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 14 minut temu, RALF76 napisał: Są takie małe dwa zatrzaski - ciut mocniej i powinno wyjść bez problemu.. tak po bokach dwa plastikowe zatrzaski sprobuje mocniej mam nadzieje ze nic się tam nie złamie, dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio1985 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 panowie , zmierzy mi ktoś długość bagnetu w CAHA ?? zamówiłem z internetu przyszedł za długi bez możliwości zwrotu, chce go skrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Czy bagnet serwisowy T40178 pasuje do 2.0 tdi polift? Pytam bo kupiłem i na mmi jest 3/4 stanu, a na miarce min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1910 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 16 minut temu, mlodziak22 napisał: Czy bagnet serwisowy T40178 pasuje do 2.0 tdi polift? Pytam bo kupiłem i na mmi jest 3/4 stanu, a na miarce min? Pasuje, u mnie pokazuje poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1910 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Teraz, Artur1910 napisał: Pasuje, u mnie pokazuje poprawnie. Pytanie czy na mmi sprawdzasz poprawnie, tez miałem rozbieżności z początku z błędnego odczytawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 To coś jest nie tak. Sprawdzam kiedy auto jest zagrzane, czekam chwilę. A powiedz mi czy wartość 46 masz ustawiona u góry czy na dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi