Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kupno kamerki samochodowej

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pany co sadzicie o tych kamerkach z media markt/expert do 100zl.jest co coś warte aby do dostawczaka wsadzić tak na wszelki wypadek?!?!

Opublikowano

Nie. Co z tego, że nagrywa, jak numerów nie odczytasz w razie czego.

Poszukaj G1WH lub podobnych za ok. 250 PLN -

Opublikowano

Ja używam takiej jest w miarę dobra.

Kamera Samochodowa OVERMAX CAMROAD 6.1 FULL HD GPS

Jest tylko jedna wada

,przy oryginalnej ładowarce nie da się słuchać radia ponieważ zakłóca, wymieniłem na taką i jest do ładowania telefonu i do kamerki.

TOMTOM SZYBKA ŁADOWARKA SAMOCHODOWA START VIA GO
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

w komputroniku kupiłem destinatora CA2004 ZA 139 ZŁ, nagrywa ładnie ale jej obsługa jest bardzo nieintuicyjna.

http://www.komputronik.pl/product/303519/ca-looksharp-destinator-ca2004-hd.html

mogę wrzucić przykładowe nagranie z dnia i nocy.

Edytowane przez tracer123

Opublikowano

Ile trzeba wydać na kamerkę żeby nagrywała bardzo dobrze i w dzień i w nocy? Coś możecie zaproponować? Robię trasy i by mi się to przydało tylko nie chcę dwa razy kupować i nie wiem czy coś za 250zł będzie ok bo jeśli tak to po co przepłacać :wink:

Opublikowano

Przeglądałem kolegi kamerkę Blaupunkt BP 2.0 i powiem że jest całkiem nieźle za małe pieniądze. Jak będę ją miał u siebie napiszę coś więcej.

Opublikowano

w komputroniku kupiłem destinatora CA2004 ZA 139 ZŁ, nagrywa ładnie ale jej obsługa jest bardzo nieintuicyjna.

http://www.komputronik.pl/product/303519/ca-looksharp-destinator-ca2004-hd.html

mogę wrzucić przykładowe nagranie z dnia i nocy.

wrzucaj kolego te filmiki bo szukam po całym necie i ni cholery nie ma żadnego z tej kamerki :)

Przeglądałem kolegi kamerkę Blaupunkt BP 2.0 i powiem że jest całkiem nieźle za małe pieniądze. Jak będę ją miał u siebie napiszę coś więcej.

moim zdaniem padaka oblukaj na jutubie porównanie blaua z prestigio i poczytaj komentarze, szkoda kasy

Opublikowano

Właśnie wiem że nic nie ma na yt z tej kamerki.
Myślę że do 130 zł daje radę, wydaje mi się że wypada lepiej od tego balupunkta i kosztuje mniej.
Jutro wrócę z editem, dam dwa filmiki po minucie w 720p, w full HD za dużo zajmują i bym pewnie miesiąc je wrzucał.

Jeszcze jeden z nocy

Edytowane przez tracer123

Opublikowano

Właśnie wiem że nic nie ma na yt z tej kamerki.

Myślę że do 130 zł daje radę, wydaje mi się że wypada lepiej od tego balupunkta i kosztuje mniej.

Jutro wrócę z editem, dam dwa filmiki po minucie w 720p, w full HD za dużo zajmują i bym pewnie miesiąc je wrzucał.

dzięki kolego, naprawdę całkiem nieźle jak na tą cenę, w miarę płynnie, bez klatkowania, faktycznie można sie pokusić... jeszcze jakbyś za dnia zapodał coś z większym ruchem aut, chodzi mi o możliwość odczytu tablic, nocą też w sumie :)

Edytowane przez Kois Adcz

Opublikowano

W 720p nagrywa całkiem dobrze jak na takie pieniądze.

Może jutro nagram coś w dzień w 1080p czyli na max rozdzielczości.

Ale jeśli w nocy w 720p widać mniej więcej numery to w dzień w 1080p będzie dobrze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takową. Użytkuje ją niecały miesiąc i mogę już co nieco napisać. Obraz jak i funkcje za taką cene bardzo dobre. Można się połączyć z nią telefonem i mamy dostęp do wszystkich nagranych filmów funkcji i tryb wyświetlania obrazu na żywo w telefonie.

Jedyny minus dla mnie to taki, że kamerkę trzeba podłączyć do gniazda zapalniczki "po stacyjce". Czyli wtedy gdy przekręcimy kluczyk w gnieździe zapalniczki pojawia się prąd. Niestety nie ma ona funkcji załączania po wykryciu ruchu.

Opublikowano

Kolega ma taką kamerkę i jedyny problem jaki z nią jest, to w ciepłe dni (jakoś powyżej 25st.C) zacina się obraz - czym cieplej tym gorzej. Jak jest upał i stoi w korku to się robi lekki pokaz slajdów.

Miał ktoś może jakieś do czynienia z http://www.wideorejestratory24.pl/kamera-samochodowa-viofo-a119-gps? Dużo dobrych opinii na jej temat znalazłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji, że temat szybko się dezaktualizuje, poleci ktoś kamerkę FHD, dobrze nagrywającą zarówno w dzień i w nocy, w cenie do max 500zł, w górnej granicy cenowej to już na pewno z GPS i nie należącą do firmy Mio ?

Poczytałem trochę o nich i o ile obraz jest super, o tyle gdzie nie spojrzeć w Internecie na opinie to po pół roku umiera bateria. Dla mnie to niedopuszczalna sytuacja,  że w momencie wyłączenia zapłonu kamerka nie zapisze filmu, bo bateria nie trzyma i urządzenie się wyłącza.

Przeglądałem nagrania z NOVATEK G1WH i w nocy tablice odczytać ciężko :/ 

Opublikowano

ja używam kamery GitUp GIT2  -  to kamera sportowa z funkcją rejestratora jazdy. jakość bardzo dobra nagrywa 2k ale ja tego nie używam. jako rejestrator używam 1080/30 i low bitrate - w zupełności wystarczająca jakość. gdy używam np na nartach albo zabawa z psem to wtedy 1080/60 i high bitrate. zestaw 2 baterie do tego urządzenia kosztują ok 80zł więc może być non stop wpiete w zapalniczke i nie szkoda jak bateria przez to skończy szybko życie :). jest opcja nagrywania w pętli, różne długości klipów od 1min. do ciągłego nagrywania, opcja auto off, wykrywanie ruchu tez jest ale nie korzystam - wysiadam to wyciągam wtyczke i urządzenie się wyłącza po 3 minutach (tak mam ustawione). nie używałem nigdy typowego rejestratora który już w fazie projektowania miał tylko i wyłącznie do tego służyć więc nie mam porównania co jest lepsze, w każdym razie chcialem mieć kamere sportową na wakacje, wyjazdy na narty itd itp która nie będzie leżeć bezczynnie przez większość roku i takie rozwiązanie jakie posiadam mi pasuje, myśle że warto rozważyć taką opcję, zależy czego kto oczekuje :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam kamerki MIO

Opublikowano

Siemka.

Mam problem z G1WHT u ojca w samochodzie. W kamerce karta 8GBhc. Kamerka nie nadpisuje całości karty lecz tylko wg ustawień 5 minutową pętlę, po czym wyłącza nagrywanie wywalając komunikat, że karta pełna. W ustawieniach nie ma ani słowa o nadpisywaniu karty, jest tylko wspomniane ustawienie długości pętli. Karta po sformatowaniu nagrywa się cała aż do tego samego momentu. Miał ktoś taki przypadek?

Opublikowano

Próbowałeś inną kartę?
U mnie był taki problem gdy wrzuciłem 64Gb.
Gdy wróciłem do 32, nie ma problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Spróbuję jak tylko znajdę jakąś inną kartę. :hi: