niestandardowy Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Grzesiek, przypal troche sprzeglo np ruszajac z 3 biegu. Ja tez tak mam pomaga na jakis miesiac. A jezdze juz z tym 50.000 km Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
grzesiek646 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Grześ na pedale czujesz wibracje ? Można powiedzieć ze cały samochód to czuje ;-) ewidentnie coś ze sprzęgłem wiec mimo szczerych chęci program przesuwam w przyszłość :-P
Pawelkiwi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 I to uważam za rozsądny chip tuning, a nie tekst klienta zrobiłem "czipa" i sprzęgło mi się zaczęło ślizgać.
ChilliPalmer Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 A jak wypada chip 170km w przypadku BLB z multi ? Silnik zdrowy, pytanie co na to skrzynia oraz jaki jest koszt takiej zabawy, oraz czy gra warta swieczki ?
piotrsob1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przy multi to chyba do mocy i niutonów się lepiej nie dotykać, ona na ori programie ma już dosyć roboty
Wihajster Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przy multi to chyba do mocy i niutonów się lepiej nie dotykać, ona na ori programie ma już dosyć roboty pitolisz.Hamer ma 200PS w multi i smiga 1
Czary Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przy multi to chyba do mocy i niutonów się lepiej nie dotykać, ona na ori programie ma już dosyć roboty pitolisz.Hamer ma 200PS w multi i smiga Lepiej spytaj ile razy robił ze skrzynia i silnikiem
niestandardowy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 No fakt. Teraz lata na skrzyni z 2.7 tdi
Rekomendowane odpowiedzi