Gość Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam z góry przepraszam że piszę 2-gi temat na forum o jednej tematyce ale może w tym dziale ktoś bardziej pomoże. Temat ciągnie się tu: http://a4-klub.pl/1-8t-212/nowy-zakup-jedzie-problem-dv-zamontowany-bov-291393/index2.html To logi: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Na innym forum mechanik podpowiedział że w logach widzi wyraźnie problem z zbyt bogatą mieszanką paliwa. Nie chciał nic więcej powiedzieć poza zaproszeniem na płatną wizytę 200Km ode mnie zbyt daleko bo bym pojechał. Ew. jak ktoś ma jakieś namiary na dobrego elektryka/mechanika w Świętokrzyskim to proszę o namiar. Auto stało już 4 dni u Elektryka w Cedzynie pod Kielcami dość dobry gość ale nie dał rady...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 A witam, tak jak pisałem jak jeszcze z 5dni nie ogarnę to podjadę te 200Km bo już nie mam siły do tego auta Tylko pytanie jak coś dasz radę ogarnąć to w ten sam dzień w który podjadę? Bo wiesz 400Km w dwie strony a jechać za 2 dni po nie to też mi się nie uśmiecha...
Łukasz13 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kup sobie manometr do 2 bar za pare zł kawałek węzyka i sprawdz jak ładuje turbina, będzie wiadomo czy przepływka dobrze wskazuje.
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 dobra panowie z racji że lato się zbliża temat rusza ponownie, manometr zakupię, gdzie go wpiać? Mam tylko tydzień do wyjazdu wiec albo zrobię albo auto zastaje w PL
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zrob trojnik i wepnij go w przewod pomiędzy kolektor ssacy a regulator cisnienia paliwa.
german81 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 zacznij od sprawdzenia szczelnosci bo turbo wstaje jak słon
Rekomendowane odpowiedzi