Gonzol Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Moje audi a3 z 98 roku w Polsce od 02.05.2012 olz[/img] Taki był grill skasowany (sarna) Nowy grill: Były lusterka M3: zostały wymienione na oryginalne+nakładki chrom takie koło było: obecnie chromowane 18" Oświetlenie tył ledy: zostały przyciemnione: demontaż wycieraczki: przetwornice (jeszcze nie zamontowane) Halogeny: + Ledy (Ledy czekają na montaż:/) przednie oświetlenie bez Xeonów Skórzana przekładka z S3 wydech filmy ulter: Gwint: w trakcie montażu "AIR" Audio w aucie: Radio Pioneer 6400bT+pilot bluetooth+ wbudowany zestaw głośnomówiący Było obecnie pracuje nad: orion 5000D max 5000w 2900w Rms Orion 12.2 2000w Rms.. max 4000w zasila to alternator 220A dodatkowy akumulator żelowy: zestaw kabli Hollywood: plusowy kabel 50mm + minusowy kabel 50mm Żółty + Niebieski- pozostałe kable: Pozłacana klema przekaźnik Hollywood do 200A: Rozdzielacz plusowy z bezpiecznikami: Rozdzielacz minusowy: Woltomierz: przedni zestaw: FOCAL PS165 80W 16,5cm DLS CA 22 Przerabianie boczków pod głośniki 16,5cm: supki pomalowane w czerń+głośniczki wysoko tonowe: Wygłuszanie auta: Spot 06.04.2013 Przyciemnienie przedniej szyby teraz widać dobrze tapetka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jak już się uparłeś na ten zderzak to chociaż lampy przednie zmień na jakieś ori czarne albo najlepiej bixa Chcesz to Ci sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ambitny, podejście nr 2 Wszystko ładnie, oprócz przodu - wrzuć ori lampy i zderzak od s3 lub coś ori a będzie ekstra - gleba jest, lakier dobrze zachowany i zadbany, audio też ok, recaro mega ale przód jest jak dla mnie brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Niezly lepik ale jesli Ci twoja idea pasuje no to smigaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 To jest Gonzol, jemu nie przegadacie On ma swój styl Mi najbardziej nie pasują lampy. Potem można myśleć co dalej A zobacz Gonzol w moim temacie jakby Ci bix świecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mała sesja z nową zabawką Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przód jest kontrowersyjny, ale aż tak bardzo nie razi, jest inaczej, oryginalniej, po prostu gonzol style Widać, że auto jest zadbane i inne niż wszystkie. Czekam co jeszcze wymyślisz, i czym zaskoczysz w swoich przeróbkach vt bo są mega dobre i czasami można spaść z krzesła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 To Suzuki KingQuad? Dobra maszyna Do niedawna latałem TRX'em 450R na szerokich wahaczach Sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarePB Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Hah, no jakby inaczej, Gonziego tu również nie zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Gonzo nie działają nowe zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Gonzo nie działają nowe zdjęcia już wszystko śmiga:P:P nowa kamerka:P będzie się działo:P Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 śmiga ale auto wioska zalatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tak se teraz myślę nad przyciemnieniem troszeczkę lamp i nad BAD LOOK, jutro podzwonię po blacharzach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Lampy czarne poliftowe byś założył A w ogóle to na allegro wisi ori xenon do przedlifta z przetwornicami za 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Lampy czarne poliftowe byś założył A w ogóle to na allegro wisi ori xenon do przedlifta z przetwornicami za 500 zł przecież ja mam ori xenona z BMW:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja tu nie widzę ori żarników np. Poza tym lampy też nieori ksenon tylko jakaś china Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nowa naklejka GONZOL-style:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 dla mnie przód to masakra . wkładaj ori s3 i pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 nowe fotki Lewa strona oklejona , druga strona bez oklejania dziś wstawiłem kiere, przeszło rok czekała na montaż foto przerabianych głośników; BONUS !!!!!!!!!! detonacja poduszki z a3 8l:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Najbardziej to przykowa uwage na fotach twoja zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi