Świstak. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Chciałbym wam zaprezentować moje nowo nabyte autko. Zostało kupione nie cały miesiąc temu i chyba czas je zaprezentować Może pokażę na początek czym jeździłem wcześniej. 1.2 8V 75 km ! Autko szatan, wlewało się benzynki i ganiał jak opętany. Jednak nadszedł czas na coś nowszego i mocniejszego a mianowicie B5'tka 2.4 V6'óstka po lifcie. Pierwsza rejestracja 20.07.2000 a w kraju 21.11.2013. Wyposażenie: - V6 najważniejsze - klimka - telefon - grzane taborety - 2x szyba elektryka - felga 17" - sprężyny obniżające - ESP i tego typu pierdoły - i inne duperele Plany na rok 2014/2015 - kubły recaro - navi - zrobienie szybek z tyłu w elektryce - body od S'ki - przyciemnienie szybek - felga 18" - zmiana listw zewnętrznych (ta pseudo guma) - kiera od S'ki - rekin na dachu ZROBIONE - gałka od 3'ki - pokombinować cos z wydechem - może jakiś zawias - lotka na klapę ala RS - grill RS i to chyba wsio No i w najbliższym czasie wymiana rozrządu, przy okazji termostatu. To co zostało zrobione to wymieniony olej w silniku i płyn chłodzący. Kozak autko, kocham je! Czas na fotoski
garry99 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Fajna,wrzuć fotki wnętrza,pozdro z kętrzyna:wink:
Świstak. Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Podziękował, jutro postaram się wrzucić fotki wnętrza. Pytanie z innej bajki, kupował ktoś w Auto Land'dzie albo w Inter Cars'ie te dolne czarne listwy (pseudo gumowe) drzwiowe? Jeśli tak jaka cena ich jest?
Seikokilla Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kolejne V6, witamy powodzonka w modzeniu i co by sie sprawowala Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
wojtas32 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 No fajna sztuka ladnie wyglada z tymi chrmami powodzonka pozdrawiam:naughty:
Świstak. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki, jutro może znajdę trochę czasu to ogarnę w środku i zdjęcia podrzucę. Pytanko z innej bajki, jakie żarówki pakować w reflektory? Te co mam cały ch*j w nocy dają... Kilka m przed samochodem świecą. Polecacie coś konkretnego i jaka cena mniej więcej takiej żaróweczki?
misiek95 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bardzo ładne auto kolego, lusterka mega sie komponują z relingami i obwódkami szyb. Aż sam sie zastanawiam nad takimi Odpowiadając na twoje pytania to z tymi gumowymi listwami żeby je kupić to trzeba sie sporo wykosztować za nówki. Też mam ten sam problem i rozważam progi z S4, żeby móc wyrzucić te listwy i mieć spokój:decayed: Co do żarówek to powiem Ci że mam auto z tego samego roku i jak wymieniałem soczewki na bixenon to po wyjęciu moich okazało się że odbłyśniki są wyjechane jak pięty Jezusa:grin: dlatego nawet najlepsza żarówka nie ułatwi Ci jazdy w nocy. Ze swojej strony polecam bixenon:hi:
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 ładne auto, jak sie zagłebisz w forum to będzie coś z tego, o ile nie sprzedasz zanim cos ruszy:decayed: Bardzo ładne auto kolego, lusterka mega sie komponują z relingami i obwódkami szyb. Aż sam sie zastanawiam nad takimi Odpowiadając na twoje pytania to z tymi gumowymi listwami żeby je kupić to trzeba sie sporo wykosztować za nówki. Też mam ten sam problem i rozważam progi z S4, żeby móc wyrzucić te listwy i mieć spokój:decayed: Co do żarówek to powiem Ci że mam auto z tego samego roku i jak wymieniałem soczewki na bixenon to po wyjęciu moich okazało się że odbłyśniki są wyjechane jak pięty Jezusa:grin: dlatego nawet najlepsza żarówka nie ułatwi Ci jazdy w nocy. Ze swojej strony polecam bixenon:hi: progi S4 dobra sprawa ale bez listw to drogi gips, bo dochodzi Ci malowanie 4 drzwi do srodkowej listwy oraz błotników do listwy:wink:
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki, jutro może znajdę trochę czasu to ogarnę w środku i zdjęcia podrzucę.Pytanko z innej bajki, jakie żarówki pakować w reflektory? Te co mam cały ch*j w nocy dają... Kilka m przed samochodem świecą. Polecacie coś konkretnego i jaka cena mniej więcej takiej żaróweczki? Nie baw się w żaróweczki tylko montuj xenon a najlepiej bixenon:naughty:
Świstak. Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Pany a powiedzcie co to za zestaw ŻARÓWKI XENON EFFECT 4x H7 2x W5W Audi A4 B5 Lift (3770704911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Mi osobiście nie widzi się rezanie na bixenon ale poszło zapytanie w sprawie tego do jednego z forumowiczów, no ale ewentualnie jak ten zestaw? Poprawi widoczność?
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Pany a powiedzcie co to za zestaw ŻARÓWKI XENON EFFECT 4x H7 2x W5W Audi A4 B5 Lift (3770704911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Mi osobiście nie widzi się rezanie na bixenon ale poszło zapytanie w sprawie tego do jednego z forumowiczów, no ale ewentualnie jak ten zestaw? Poprawi widoczność? zestaw szajskich żaróweczek które nie mają polotu do najtańszego HID:wink: bixenon nie ma sobie równych w B5 pod względem ilości światła:wink:
Marcin6 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak już chcesz zainwestować w żarówki to Philips Blue Vision
Świstak. Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) PUSZEK ---------- Post dopisany 02-02-2014 at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2014 at 15:06 ----------Siema, fotki z wnętrza zapodam jutro gdyż będę skręcał środek bo trochę rozebrany mam . Mam takie 3 fotki... Z piątku na sobotę padał deszcz i tak o to sobie trochę przymarzło. ---------- Post dopisany 01-07-2014 at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany 02-02-2014 at 23:07 ----------Siemanooo Trochę się zakurzyło, na 18 stronie temacior był Akcja 'trochę przelot' , ze środkowego usunięta 'wata' a końcowy cały pusty, ale tak czy siak środkowy będę musiał przelotowy wsadzić. Mogłem bardziej mu dać ale trochę zamuliłem, przy parcie 2 trochę agresywniej byndzie Siemano. Na razie przy Audi nic się nie dzieje konkretnego, na wiosę spróbuje co nie co zrobić, wpierw listwy dolne ogarnąć drugie, tarcze and klocki, amory, i koło jakieś 18". Nie dawno wymieniony został rozrząd, płyn w chłodnicy i na dniach wymienie olej i filtr. Przeszedł jeszcze małą modyfikację wydechu ale myślę że na tym nie zakończę. Edytowane 27 Października 2014 przez Świstak.
niziol13 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Prezes po tej scanii w tle dobrze Cie kojarze z forum wagaciezka.com?
chudy30 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 załóż żarówki OSRAM coś tam +110 ja mam i jetem zadowolony zapłaciłem 115zł
Świstak. Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Siemanko. Dziś docelowo wydech ukończony. Czekamy na wiosnę wtedy zaczną się zmiany wizualne bo na zime nie ma sensu, ale ma sens gromadzić graty co by na wiosnę poskładać. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Świstak.
Maniu. Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Ładny Avant Przelot robi robotę, świetnie gada
Rekomendowane odpowiedzi