tajesi1003 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam mam bardzo duży problem z którym juz drugi mechanik nie potrafi sobie poradzic a do rzeczy wyskakuje kontrolka ABS, zaczyna migac kontrolka od hamulców (!) przygasa oswietlenie klimatronica ,w tym czasie nie chodzi szyberdach przy tym wszystkim zaczyna dziwnie smierdziec z nawiewów i przy tym wszystkim spalają mi sie wszystki żarówki ktore włacze,światła drogowe,mijania,halogeny:// nie mam zielonego pojęcia co sie dzieje ;// prosze o pomoc.
tajesi1003 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 oczywiscie VAG byl i nie wykazalo zadnych nieprawidlowosci :/
zbyszek7791 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 jeżeli przepalają ci się żarówki to sprawdź jakie masz ładowanie na początek najlepiej w tym czasie jak to się dzieje
tajesi1003 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ładowanie było sprawdzane to miał ok 14 ale w momencie sprawdzania niebyło tych błędów.a klocki są tarcze dobre nic nie byłorobione przy hamulcach
szogun0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Napraw alternator. W pewnym momencie ładowanie masz na pewno zbyt wysokie, a ten dziwny zapach w nawiewach to siarkowodór z akumulatora.
kiko_16v Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 stawiam tak jak kolega szogun0, to samo miałem w passacie wypaliło wszystkie żarówki
tajesi1003 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam,mieliście racje DIAGNOZA;awaria regulatora napięcia. dzieki wszystkim za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi