Gość Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 no to juz fajnie musi sie odpychac.. [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________na gazie niutony pitaja, ale mocy wiecej..
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 no to juz fajnie musi sie odpychac.. powiem że jestem mega pozytywnie zadowolony, przyspieszenie lepsze, kopa ma dużo wcześniej, jeszcze tylko spalanie musze przeliczyc[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 13:10_________________________________________________co do gazu to przy 6000 obr gaz siada, tak jest ustawiony, bo ciśnienie za duże itp, aby chronić silnik, turbo itp gaz wtedy już odpuszcza
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 ilość KM dobra, ale Niuton słaby :gwizdanie: powiadasz przy 6000 przełącza dla bezpieczeństwa? lepiej napisz że gazownik tego nie ogarnia, bo większego kitu nie słyszałem, auto ma jeździć na dobrze ustawionym gazie w każdym zakresie obrotów
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pucek nie zawsze, tylko przy jakiejs temperaturze, bo gaz spokojnie ciągnie do odcinki. co do gazownika do KKL AutoGaz polecany tu na forum i nie narzekam na instalacje i serwis u niego no moment mógłby byc wiekszy, moze sie korekte zrobi, ale to dopiero pewnie z nowy sprzęgłem
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 po prostu musi Ci dostroić instalację do większej mocy, inaczej będzie przełączało, nie zawsze ale przeważnie
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 przełączać nie przełącza, na wykresie poprostu jest spadek mocy wtedy. instalacja była strojona, ale kazał mi troche pojezdzic i sie zgłośić na ewentualną poprawke, na codzien nie jeżdze tak więc narazie jest ok
nowal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 cyferki robia wrażenie, pozdrawiam kolege z WSB
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 cyferki robia wrażenie, pozdrawiam kolege z WSB o kurde studiujesz tam czy mieszkasz w okolicy ?
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 miałem nadzieję że Cię objadę jak porobię swojego parcha, a tu widzę że dópa zepsułeś całą zabawę
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 miałem nadzieję że Cię objadę jak porobię swojego parcha, a tu widzę że dópa zepsułeś całą zabawę oj michaś ale rezaj rezaj bo twój też będzie fajne latał
nowal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 cyferki robia wrażenie, pozdrawiam kolege z WSB o kurde studiujesz tam czy mieszkasz w okolicy ? Studiuje a mieszkam w centrum DG Widze twoja czwóreczke nie raz pod WSB
!Tommy Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 porządki w temacie zdjecia juz wyswietlaja sie ok
szypki12 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Tommy te lusterka to masz całe obudowy,czy nakładka?
Michał Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Tommy te lusterka to masz całe obudowy,czy nakładka? już nie ma, zerwane to były nakładki z tesco
!Tommy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tommy te lusterka to masz całe obudowy,czy nakładka? już nie ma, zerwane to były nakładki z tesco dokładnie to były nakładki, poszły w piz*uuuuuuuuuu [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:55_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 4.1 Alufelgi S-line white - 18 cali Opony Dunlop SP9000 225/40r18 Oklejony dach w białą szachownice (miał być cały biały ale się nie udało) - podziękowania dla michal_s87 za pomoc Wywalone chromy na metry wokół bocznych szyb Usunięte znaczki z tylnej klapy, pozostały tylko OOOO Czerwone naklejki Wheel-Whores.com na felgach pewnie niektórym się nie spodoba. opinie słyszałem raczej pozytywne, jak sie znudzi to się odklei i już docelowo miał być cały dach biały, ale nie wyszło z tej folii. za jakiś czas może jednak zagości folia wylewana, niestety sporo droższa. w tej chwili są ważniejsze wydatki
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tommy te lusterka to masz całe obudowy,czy nakładka? już nie ma, zerwane to były nakładki z tesco dokładnie to były nakładki, poszły w piz*uuuuuuuuuu [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:55_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 4.1 Alufelgi S-line white - 18 cali Opony Dunlop SP9000 225/40r18 Oklejony dach w białą szachownice (miał być cały biały ale się nie udało) - podziękowania dla michal_s87 za pomoc Wywalone chromy na metry wokół bocznych szyb Usunięte znaczki z tylnej klapy, pozostały tylko OOOO Czerwone naklejki Wheel-Whores.com na felgach pewnie niektórym się nie spodoba. opinie słyszałem raczej pozytywne, jak sie znudzi to się odklei i już docelowo miał być cały dach biały, ale nie wyszło z tej folii. za jakiś czas może jednak zagości folia wylewana, niestety sporo droższa. w tej chwili są ważniejsze wydatki dekielkow i sutej gleby brakuje a czemu z biala nie wyszlo?? kleiliscie na sucho?
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wszystko prawie OK, ale: - brak gleby - dekielki felg zostawił bym np. czarne - klapa do malowania bo widać miejsca po znaczkach
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja bym jeszcze lusterko wewnetrzne dal szachownice W felgach rzeczywiscie dekielkow brakuje i porzadnej sutej gleby. I w sumie to bym ta bre wyjebal.. Fajna jest ale psuje efekt
!Tommy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dekielków szukam albo będę sam rezał z aluminium polerowanego czy cos, jeszcze nie wiem Gleba - powli sie rozglądam z gwintem Klapa do malowania - nie z braku czasu nie wyczyściłem jej do końca. Zaraz będę klei czyścił dalej Lusterko wewnętrzne - powiem Ci że nie pomyślałem, kumpel ma tak samo lusterko i wgląda spoko więc chyba tez się zdecyduję mrogal - wziąłem złą folię :/ myślałem że uda się tańszym kosztem a tu kicha. trzeba dozbierać do wylewanej folii i wtedy okleić. ale w pierwszej kolejności wolałbym gwinta
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 mrogal - wziąłem złą folię :/ myślałem że uda się tańszym kosztem a tu kicha. trzeba dozbierać do wylewanej folii i wtedy okleić. ale w pierwszej kolejności wolałbym gwinta kleiles na sucho?
Rekomendowane odpowiedzi