Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie:
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie: Wkoncu musimy pierdolnac jakas pr0 sesje, na piaskowni w grodzcu jest ponoc fajnie
!Tommy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie: Wkoncu musimy pierdolnac jakas pr0 sesje, na piaskowni w grodzcu jest ponoc fajnie no trzeba sie umowić mrogal tak na sucho. musze przetestowac czy ta folia nadaje sie wogole na mokro
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie: Wkoncu musimy pierdolnac jakas pr0 sesje, na piaskowni w grodzcu jest ponoc fajnie daj mi trochę czasu, muszę ogarnąć zawias, hamulce i resztę pierdół
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie: Wkoncu musimy pierdolnac jakas pr0 sesje, na piaskowni w grodzcu jest ponoc fajnie daj mi trochę czasu, muszę ogarnąć zawias, hamulce i resztę pierdół Ja musze listwy progowe pomalowac, odswiezyc felgi chociaz troche wiec nie wczesniej jak w maju trzeba by sie spiknac
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tommy te lusterka to masz całe obudowy,czy nakładka? już nie ma, zerwane to były nakładki z tesco dokładnie to były nakładki, poszły w piz*uuuuuuuuuu [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:55_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 4.1 Alufelgi S-line white - 18 cali Opony Dunlop SP9000 225/40r18 Oklejony dach w białą szachownice (miał być cały biały ale się nie udało) - podziękowania dla michal_s87 za pomoc Wywalone chromy na metry wokół bocznych szyb Usunięte znaczki z tylnej klapy, pozostały tylko OOOO Czerwone naklejki Wheel-Whores.com na felgach pewnie niektórym się nie spodoba. opinie słyszałem raczej pozytywne, jak sie znudzi to się odklei i już docelowo miał być cały dach biały, ale nie wyszło z tej folii. za jakiś czas może jednak zagości folia wylewana, niestety sporo droższa. w tej chwili są ważniejsze wydatki ZA JE BI STA !
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ładnie, ino wysoko porządna polerka lakieru i dobra gleba jeszcze potrzebna :gwizdanie: Wkoncu musimy pierdolnac jakas pr0 sesje, na piaskowni w grodzcu jest ponoc fajnie no trzeba sie umowić mrogal tak na sucho. musze przetestowac czy ta folia nadaje sie wogole na mokro na mokro trza bylo
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 na mokro trza bylo też mu tak mówiłem Tomek zapodaj na tył mniejszą blachę taką jak miał Krycha i wywal ramki, ogarnij dekielki, no i może jeszcze białe znaczki OOOO z przodu i z tyłu :gwizdanie: o gwincie nie mówię bo to oczywistość i jakbyś miał za dużo kasy to poliftowe lampy na tył, ewentualnie LEDy
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja bym w ciapki zrobil zew i wew lustra, ale wtedy obowiazkowo prawe lustro duze. Tyl lampy zmienic tak jak Michał mowil. Znaczki bym zostawil. Michał walnij pr0 vt z lustrami i ciemnymi lampami z przodu
!Tommy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 blacha jak u Krychy - będzie ramki - jak bedzie mała blacha to i ramki nie bedzie dekielki trzeba ogarnąć ale to pisałem znaczki białe - myśle o tym gwint to wiadomo kasa lampy poliftowe - jakbym dorwał US to spoko [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 12:56_________________________________________________a tutaj jeszcze VT wykonane już w listopadzie przez michal_s87 z białym dachem, i moja przeróbka jego VT z szachownicą z tego co wiem, fele do VT brał od Glinka. no i na VT jest auto posadzone niżej
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 blacha jak u Krychy - będzie ramki - jak bedzie mała blacha to i ramki nie bedzie dekielki trzeba ogarnąć ale to pisałem znaczki białe - myśle o tym gwint to wiadomo kasa lampy poliftowe - jakbym dorwał US to spoko [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 12:56_________________________________________________a tutaj jeszcze VT wykonane już w listopadzie przez michal_s87 z białym dachem, i moja przeróbka jego VT z szachownicą z tego co wiem, fele do VT brał od Glinka. no i na VT jest auto posadzone niżej Ogarnij lledy polifty na tyl i oklej czerwona folia orocal
Iverson Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a weź wytnij wpiździec tą siatke co grill przysłania , tak to wszystko na BIG +
!Tommy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 a weź wytnij wpiździec tą siatke co grill przysłania , tak to wszystko na BIG + juz oglądałem ją co i jak. ja wytne to musze wszyć jeszcze ze 4 opaski które będą trzymać grill. teraz jest 5 (oryginalnie tak bylo), 3 na dole i 2 u góry[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 14:26_________________________________________________nowy mod, +20-30% mocy wiecej, lepsze chłodzenie, lepsza aerodynamika. na pedał gazu reaguje jak szalony wrrr :polew:
michu93 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 !tommy - bardzo ładne autko fajnie zmodzone
!Tommy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Audi A4 by !Tommy ver. 4.2 Ramka grilla czarny mat Biały znaczek OOOO na grillu Znaczek ma małe niedociągnięcie, ale to poprawię. Narazie jest ok
dawid195a Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 No teraz mi sie podoba ,ma to całość i wkońcu bez condona na masce Jeszcze jakbyś pomalował zderzak i go spaswoał to było GIT
!Tommy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 condon wróci - ale toporównam jak się lepiej prezentuje ciagle mysle jak wyrezac tą głupią siatkę na grilla a co do zderzaka to nie mam kiedy
slepy Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 condon wróci - ale toporównam jak się lepiej prezentuje ciagle mysle jak wyrezac tą głupią siatkę na grilla a co do zderzaka to nie mam kiedy jakbyś zrezygnował z BRA, to wal jak w dym do mnie, chętnie łyknę w dobrej kasie
Rekomendowane odpowiedzi