Fido Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czemu od razu kretynem ? Może zdradził laskę i się zemściła
afroo. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 A może stanął na miejscu dla inwalidów. W takim przypadku byłbym za a nawet przeciw.
Skyliner89 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Laska by takiego kamienia nie podniosła...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 albo po prostu kozaczył i na wstępie ucierpiała fura.
mariuszsmietana Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Albo kozaczyl, lecial komus kapuche itd itp.....
Gniady Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 To jest auto znanego pedofila dalej podzielasz to zdanie ? mam w d*pie że to audi.
wesz82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja bym tam wolał wpierdziel mu spuścić bo auto niczemu winne....
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Laska by takiego kamienia nie podniosła... Ostatnio pokazywali obrady sejmu i była tam laska, która bez problemu by taki kamień podniosła
Gibons Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gość niech się cieszy że miał taki dach a nie inny. Swoją drogą u mnie taka jeżdzi tylko na rotorach.
mariuszsmietana Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Laska by takiego kamienia nie podniosła... Ostatnio pokazywali obrady sejmu i była tam laska, która bez problemu by taki kamień podniosła Dokladnie:decayed: Palikot to kawal chlopa ale... Ania mmm:naughty:
Krzysiek29 A4 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Masz 5 nowych wiadomości http://s29.postimg.org/bncto89yb/adi_z_kilofem.jpg Jak to rzeczywiście był pedofil (nie wiem czy znany takie elementy mnie nie interesują) to powinni spalić to auto razem z nim a nie dokładać do interesu i kilofy zostawiać,a co jak chłop ma firmę budowlaną nie dość że odszkodowanie dostanie to kilofy ma jak znalazł gratis. ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- Laska by takiego kamienia nie podniosła... Ostatnio pokazywali obrady sejmu i była tam laska, która bez problemu by taki kamień podniosła Dokladnie:decayed: Palikot to kawal chlopa ale... Ania mmm:naughty: http://s21.postimg.org/ozm2fqd0j/Anna_Grodzka_Sejmu_6046852.jpg Ania to by furaka na dach wyjeba...a a nie kamieniami się bawiła.
Rekomendowane odpowiedzi