Łukasz13 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, nie będe się rozpisywał Bo pisarz ze mnie marny:facepalm:, chce przedstawić swoje auto które posiadam już dwa lata, dopiero teraz mnie naszło na opis, a więc tak Audi b5 1.8t Avant z ostatniego rocznika be piątki czyli 2001r. Kolor LZ5K. Zawias standard BA. Wysposażenie które posiadała w standardzie: ESP 2 el. szybki Licznik z pełny fisem i cyfrowym zegarkiem z antenką Kiera s-ka i gałka skórzana Pakiet chrom Pełny pakiet light chyba tak się to nazywa:wink: Grzane pupy Mała navi w fisie Radio Concert + dołożona zmieniarka 6cd Teraz stoi na zimach 15 st, może wiosna wrzuce jakieś lepsze zdjęcia na alu. Mody: ze względu na ograniczony budżet (niestety narazie na pierwszym planie sa inne wydatki) Dołożony tempomat. Oklejona folią carbon ramka gałki zmiany biegów. Wpadł zegarek boost defi: Moduł swiateł dziennych by kogiel: Teraz mody pod maską: Autko ma oczywiście założony podtlenek lpg na sterowniku Diego g3, reduktorze Kme Silver przerobionym przeze mnie żeby obsługiwał troche większa moc i wtryskach AC W01 bfc. Potem może wrzuce fotorelacje z przeróbki reduktora jak ktos będzie chciał popatrzeć . Do auta wpadły wtryski czarne 065 z bexa Usunięty jest system SAI razem z pompa i rurkami. Wywalona druga sonda Na szybko wrzucony wydłubany pusty zmiennik kata: Autko ma troche pogrzebane w ecu niestety na standardowej turbinie k03 po grubym przebiegu już cudów nie będzie po za tym latem seryjny cooler się gotuje: Może przy dobrych wiatrach w przyszłości wpadnie jakies chińskie k04 i cooler:naughty: Narazie tyle w międzyczasie będe uzupełniał temat wrzuce jeszcze jakieś filmiki może to z działania mojej nowej zabawki która dzisiaj wrzuciłem: MOV03498 - YouTube Tutaj filmik z kontroli startu heh, bede straszył mohery na pasach:grin: Może spróbuje poźniej wrzucic jakis filmik jak auto jedzie i jakiś wykres z k-powera narazie to tyle pozdrawiam .
Marc!n Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pierwszy! Czemu jakiś zamiennik a nie zwykły DP? Fajnie dłubnięty motor, do tego na najlepszym paliwku
MrTea Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 oo widzę że kolega zza miedzy.. Może kiedyś jakiś spocik?
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Dp nie ma bo szkoda mi troche 3 stówek na kawałek rurki:grin: a nie wiem czy dużo zmieni w osiągach, co do spotów to wejdz w wątek łodzki i są spociki radomszczańskie, troche ruszyliśmy z tematem, a Ty jak byłeś już na programie?---------- Post dopisany 02-02-2014 at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 14:09 ---------- Edytowane 25 Października 2015 przez ?ukasz13
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 W pierwszym poście masz wykres maf-a.
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 fakt, nie zauwazyłem, mój stary AEB w seryjnych gratach jezdził na 178
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 No to dużo nigdy nie widziałem takiego przepływu na seryjnej turbine chyba że zaspawałeś klapkę
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 tyle było, program był mocny jak na takie auto wszystko totalna seria, turbo dmuchalo 1.3 bara, 1 bar był na odcince
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 no 1 bar przy odcince to mogło tyle być u mnie w piku 1.1 do odcinki ledwo 0,7 utrzyma.
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 jak masz dobre turbo to do 1.3 bez problemu pociagnie
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 No do dobrych zaliczyć chyba już nie można raczej robione nie było jak na taki przebieg to i tak jeszcze w miare, wiem że do 1.3 pociągnie tylko że w piku i nie wiadomo jak długo:grin: a na wysokich obrotach i tak braknie wydajności plus seryjny coler = upał w dolocie.
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 teraz masz psiarnię na dworze wiec nie ma co sie martwic o temp. w dolocie w marcu wrzucaj wiekszy IC no i minimum K03S jak chcesz to mam taka świezo po regeneracji
Łukasz13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 No fajnie czemu nie tylko kasy brak:decayed: jak bym miał wolne 2 tyś to od razu.
Łukasz13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Wrzucam filmik nagrany jakiś czas temu, troche słaby start był
matus85 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 A Pytanko mam takie jest możliwość założenia sobie takiej małej navi w fisie w każdej audi ?? i jak to zrobić ?
Łukasz13 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Szczerze mowic nigdy sie nad tym nie zastanawialem u mnie byla fabrycznie, chyba gra nie warta swieczki, musisz miec panel sterujacy kolo zapalniczki, w bagazniku to urzadzenie do odczytu plyt z mapami, i to jeszcze ta nowsza wersjie bo na stare nie map na polske, do tego na dachu antena z gps i kable, lepiej kupic zwykla navi :-) Wysłane za pomoca sputnika.
Dev Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wrzucam filmik nagrany jakiś czas temu, troche słaby start był Fajnie smiga, czas podobny do mojego zmodzonego seja
Łukasz13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Taki mały update: Dp wpadł do auta
Rekomendowane odpowiedzi