Arkadiush Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czy te zloty muszo być tak daleko od Olsztyna ? Albo czy Olsztyn musi być tak daleko od zlotów ? przeprowadź się bliżej
Świstak. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy te zloty muszo być tak daleko od Olsztyna ? Albo czy Olsztyn musi być tak daleko od zlotów ? przeprowadź się bliżej dobra myśl
Kasjan Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy te zloty muszo być tak daleko od Olsztyna ? Albo czy Olsztyn musi być tak daleko od zlotów ? Dla chcacego nic trudnego ;p mieszkam jeszcze dalej a i na Oemi bylem i na BT tez sie zalapalem w '13. Zawsze mozesz z okolic z kims sie zgadac i jedna fura leciec
Arkadiush Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy te zloty muszo być tak daleko od Olsztyna ? Albo czy Olsztyn musi być tak daleko od zlotów ? Dla chcacego nic trudnego ;p mieszkam jeszcze dalej a i na Oemi bylem i na BT tez sie zalapalem w '13. Zawsze mozesz z okolic z kims sie zgadac i jedna fura leciec I to jest dobra myśl
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chyba i ja zawitam:naughty:(Tomasz wiem że mam krawata:decayed:)
mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Chyba i ja zawitam:naughty:(Tomasz wiem że mam krawata:decayed:)wpisowe weź bo zarząd musi zaakceptować Twoja obecność
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Chyba i ja zawitam:naughty:(Tomasz wiem że mam krawata:decayed:)wpisowe weź bo zarząd musi zaakceptować Twoja obecność Staram się nigdy nie przemieszczać w wolne dni bez odpowiedniej ilości alko:decayed:
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info
czorny_07 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox:
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo?
czorny_07 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim
Gość cwiara Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach.
mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? slyszalem ze Ty dobry frajer sponsor
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? slyszalem ze Ty dobry frajer sponsor teraz wszystko inaczej opracowane spokojna Twoja rozczochrana
czorny_07 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach. to było bez znaczniia w takiej sytuacji
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach. to było bez znaczniia w takiej sytuacji Magic tyle szczęścia nie miał
Hesik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Co tam koszty na taka impreze. Wyczyscic garaze i bedzie na wjazd
mloody_s-line Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox:
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Co tam koszty na taka impreze. Wyczyscic garaze i bedzie na wjazd Poczekajcie do weekendu, trwa zatwierdzanie tego rozpierdolu i pełne info wleci czasu jest w c**j.
Świstak. Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pany na pierwszej stronie jest fylm z ubiegłego roku, 5:58 srebrny avant na chodniku, czyj to?
Rekomendowane odpowiedzi