Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Duzo nie brakowało a bym spał na kocu przy bramie wjazdowej :banan: :banan: przyzwyczajony jesteś do warunków polowych
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte O f*ck, co tam się działo w sobotę? w wielkim skrocie lala sie wodka u kogos pod domkiem leciala muzyka z samochodu i ponoc Kaju krzyczal do nas abysmy sie zamkneli no ale musial sie stawic osobiscie bo jego wolanie nie docieralo do naszych oranow dajcie jakieś foto z "przejdzie bokiem" ;D haha cicho tam nie bądź skromny O moja fota, a mam więcej Tomek The Best godzina ok 22 Tomek wchodzi do recepcji widać chwiejnym krokiem i kupuje małe 0,5L które robi z Wladim na pół. Po poł godziny Tomek trzeźwy ! smalcem dzieli, ogórkiem częstuje HOW IT'S WORKS ? Czlowiek gabka Wyslane tostem z maslem. Ale w sobotę nie było tak lekko. Tomek - scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołają... Zgiąłeś się przed 23.00 yyyy zgialem?? mozesz mi ten historie przytoczyc? bo chyba mi to gdzies umknelo
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte O f*ck, co tam się działo w sobotę? w wielkim skrocie lala sie wodka u kogos pod domkiem leciala muzyka z samochodu i ponoc Kaju krzyczal do nas abysmy sie zamkneli no ale musial sie stawic osobiscie bo jego wolanie nie docieralo do naszych oranow dajcie jakieś foto z "przejdzie bokiem" ;D haha cicho tam nie bądź skromny O moja fota, a mam więcej Tomek The Best godzina ok 22 Tomek wchodzi do recepcji widać chwiejnym krokiem i kupuje małe 0,5L które robi z Wladim na pół. Po poł godziny Tomek trzeźwy ! smalcem dzieli, ogórkiem częstuje HOW IT'S WORKS ? Czlowiek gabka Wyslane tostem z maslem. Ale w sobotę nie było tak lekko. Tomek - scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołają... Zgiąłeś się przed 23.00 yyyy zgialem?? mozesz mi ten historie przytoczyc? bo chyba mi to gdzies umknelo On tylko przyszedł powiedziec ze jest godzina 3 w nocy ( Grzecznie podziekowałem bo padł mi telefon ) a nuta grała dalej
chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Duzo nie brakowało a bym spał na kocu przy bramie wjazdowej :banan: :banan: nie przy bramie wjazdowej tylko przed wejściem do pierwszego domku :grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Kaju zacznij już zapisy na zlot bo chętnych będzie jeszcze więcej pewnie
chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez no no , i zapomniałeś dodać że tańcowałeś na dachu swojego wozu
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez Całkiem niezle Ci te kangury wychodziły, przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez no no , i zapomniałeś dodać że tańcowałeś na dachu swojego wozu Jak to? tance na dachu bezemnie?
trzacha197444 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 O rany, Tomek - zwracam honor! Miałem na myśli Krzycha! Sorry, za dużo browaru! Ogłaszam wszem i wobec, że zaszła tu straszna pomyłka i może tak, jak zdjęcie wskazuje Tomek był trzeźwy...
Hołowczyc20 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja już zapisuje się i to obiema rękoma
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nieudana próba wyjścia łożka z Musti. Zablokował sie w futrynie
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez Całkiem niezle Ci te kangury wychodziły, przeciez tam moj samochod stal i z nieo muzyka leciala bo sam nim podjezdzalem i odjezdzalem w sumie tez no no , i zapomniałeś dodać że tańcowałeś na dachu swojego wozu Jak to? tance na dachu bezemnie? to byl nic nie znaczacy epizod który nic nie znaczyl, ale zdjecia ktos robil z teo wybryku
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Ale ja spałem
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nieudana próba wyjścia łożka z Musti. Zablokował sie w futrynie miał ciężko wstać
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Ale ja spałem W Avancie sie nie liczy, połoz sie z sedanie bez skladanych siedzeń ( opłac hotel i spij w aucie)
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Ale ja spałem o ja pitole ja myslalem ze chociaz Ci siedzenia rozlozyli
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No taaa rozłożyli....Cwiara mi torebkę jeszcze na głowę założył żeby mi włosy nie zmarzły
musti Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nieudana próba wyjścia łożka z Musti. Zablokował sie w futrynie miał ciężko wstać hahaahahahahahahahahaha ja taki zaspany byłem że to szok co za gnojki cholera
Rekomendowane odpowiedzi