verus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ekonomia - Głodowe emerytury już za kilka lat. - Prison Planet
jioc Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem, czy jeszcze ktokolwiek łudzi się, że wyżyje z emerytury. Trzeba samemu oszczędzać
zrywka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mozna gdzies sprawdzic online ile bedzie wynosic emerytura z ZUS przy zakladanych zarobkach? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk na stronie zus'u masz ewus. tak to sie chyba nazywa. musisz sie zarejestrowac,logujesz sie i dzialasz
cheh Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W necie sporo takich kalkulatorów znajdziesz
cabanmat Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A można np. pracować w PL i ubezpieczać się w jakimś "niemieckim ZUS-ie" ?
Carlos* Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Po odprowadzeniu składek w PL możesz się nawet dodatkowo ubezpieczyć w Bangladeszu jak chcesz
st4yKool Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pamietajmy ze temat dotyczy tylko okolo 2.9% pensji, gdzie cala skladka to prawie 20%.. pytanue czy jest w ogole sens sobie tym glowe zawracac.. tapatalk@sgs4
cabanmat Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja zalogowałem się przed chwilą do mojego konta OFE w ING... Względem ostatniego logowania w styczniu 2014 mam aktualnie połowę tego co miałem w styczniu... Brawo Premierze Tusku :oklasky:By wszystkim [KOLEGOM] w Polsce żyło się lepiej... Dobrze, że dla was kasa na Audiki się ostała... A jednak Polska to bogaty kraj...
Sebastianb6 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dobre zdjęcie. Ale poważnie to faktycznie,to co sostanie w Ofe to nikły procent który będzie dawał bardzo mały zysk. To oczywiście nie zmienia faktu żeby zainwestować w ofe a nie zus gdzie zostanie odpowiednio wydane
cabanmat Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie nasz ZUS 40 lat płacił składki na ZUS, ledwo oddycha - renty nie dostanie! - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi