jacca90 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Jaki bix tam siedzi ?Intemo [emoji14]Na przetwornicach koito d2s Cos sie dzieje Edytowane 26 Lipca 2016 przez jacca90
peacenotwar Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ile już widziałem b5 z wgniotami w tych miejscach
jacca90 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ile już widziałem b5 z wgniotami w tych miejscach Mialem ja robic ale musze wyciac szybe bo ruda wychodzi... niestety musze to przelozyc bo wokol szyby jest uszczelka i drutem nie da rady jej wyciac bo potne cala uszczelke i musze ogarnac wyzynarke do szyb [emoji14] a wgniotka z mojej winy
fafnasty Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Prysnij fele w srebro U mnie tak to wyglądało
jacca90 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Prysnij fele w srebro U mnie tak to wyglądało Nie wiem czy jest sens bo juz po glowie chodzi mi nowa rolka [emoji14] poza tym w uj podobaja mi sie czarne felgi W tym sezonie juz sie raczej nic nie zmieni [emoji14]
robertjudi Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Jak się jeździ na kw w porównaniu do Serii? Masz kw v1 inox?
jacca90 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Jak się jeździ na kw w porównaniu do Serii? Masz kw v1 inox?Tak v1 Wczesniej mialem 1bv wiec jakiegos duzego przeskoku nie ma [emoji14] Ogolnie gwint dosc komfortowy nawet czasami dla mnie za miekki ale jak do jazdy na co dzien to polecam
robertjudi Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Jak się jeździ na kw w porównaniu do Serii? Masz kw v1 inox?Tak v1 Wczesniej mialem 1bv wiec jakiegos duzego przeskoku nie ma [emoji14] Ogolnie gwint dosc komfortowy nawet czasami dla mnie za miekki ale jak do jazdy na co dzien to polecam Pytam bo montuje taki na wiosnę wcześniej miałem ta techix to była masakra.. Pingpong jak cholera xd
tomczas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Lampa tylna oklejana czy można dorwać czerwone?
jacca90 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Lampa tylna oklejana czy można dorwać czerwone?Oklejone ale docelowo maja byc pomalowane Chociaz ostatnio mysle nad zmiana koncepcji i wrzucic czarne [emoji14]
Majster94 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bardzo ładna Audiczka z chęcią zamieniłbym się za polifta powiedz mi jak z komfortem jazdy na gwincie kw bo się rozglądam do swojej I pytanie lampy z przodu sam przyciemniałeś ?
enczu Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Gwint kw jest gut, sehr gut A lampy są pomalowane od środka bo ma bixa
jacca90 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Gwint kw jest gut, sehr gut A lampy są pomalowane od środka bo ma bixa Dokladnie chociaz z racji ze gwint kupilem uzywany to wydaje mi sie ze sie konczy przod bo za bardzo buja i siada przy progach. Czy w gwincie sprezyny tez sa dobierane pod silnik i nadwozie czy nie ma to roznicy?
Rekomendowane odpowiedzi