Koleś Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 może jak ktoś będzie to i ja wpadne z buta
ZiomeK_ETM Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ja byłem i co tylko koleś był i ja
Kaśka Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Nie ustaliliśmy w końcu godziny, więc niestety się nie pojawiłam, ale fajnie, że dwie osoby się zorganizowały, jeśli wam się podobało to może w przyszły weekend więcej osób się pojawi i na pewno będę też ja?
ZiomeK_ETM Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Podobało? ehhh postalismy walneliśmy piwko i w droge
acidburn Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 witam jestem z piotrkowa i chętnie bym przyjechał na zlocik. prosze o powiadowienie. pozdrawiam [br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:17_________________________________________________witam jestem z piotrkowa i chętnie przyjade do tomaszowa. prosze o powiadomienie.pozdrawiam
strzala_123 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ja jestem z Opoczna wiec tez z checia zajrze dajcie tylko znac kiedy , pozdrawiam
arturo_freestyler Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to moze w piotrkowie cos zorganizujemy? :>
Kaśka Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 to moze w piotrkowie cos zorganizujemy? :> To załóż osobny temat i znajdź ludzi z Piotrkowa, a może co jakiś czas spotka się Piotrków z Tomaszowem gdzieś po środku Chłopaki to jak z tym sobotnim spotem, są jacyś chętni, żeby znowu się nie okazało, że tylko dwie osoby się pojawią??
ZiomeK_ETM Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 I co wkońcu będzie coś dziś czy nie ?
ZiomeK_ETM Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 I następna sobota mineła bez żadnego spotu ;/ heee
Kaśka Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 I następna sobota mineła bez żadnego spotu ;/ heee Dokładnie Słuchajcie ja mam dostęp do neta tylko w tygodniu, więc potrzebuję znać odpowiedź na pytanie czy w ogóle macie ochotę się spotkać, bo nie ma sensu żebym stała sama na placu Kościuszki w weekend jak nikt się nie zjawi. Moja propozycja jest taka, żebyście się określili do przyszłego piątku czy robimy spocik? Dla mnie nastęony realny termin to 1 listopada, tym bardziej, że większość z nas na pewno będzie w Tomaszowie ze względu na "okazję". Niestety 25 nie dam rady się zjawić. No więc jak chłopaki rozkręcamy spoty w Tomaszowie?
Koleś Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Najwyższy czas coś rozkręcić [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 00:33_________________________________________________No i kto chętny zróbta liste kto by był
Kaśka Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 Halo!!! Czy ktoś zamierza się pojawić w TM na 1 listopada i wziąć udział w spocie?
strzala_123 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 mysle ze pierwszego listopada bedzie lipnie, kazdy bedzie gdzies na grobach to nie dzien na takie spciki
sender18 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 jestem z piotrkowa i tez bym wziol udzial w jakims malym spociku (otwarty na wszystkie propozycje) jak cos to mozecie napisac na gg jestem wieczorkami dostepny
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Coś nam ten spocik w Tomaszowie nie chce wyjść W takim razie ja informuję, że będę na Placu Kościuszki od strony sądu 22 listopada o godzinie 16tej. Jak ktoś chętny zapraszam serdecznie, jeśli nie najwyżej postoję 15 minut i pojadę do domu.
mo Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 witam ja tez się postaram przyjechać 22 tylko mi lepiej pasowałaby godz 17? pogadam jeszcze z kumplem bo on też jest chętny na spocik . pozdrawiam
Kaśka Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 witam ja tez się postaram przyjechać 22 tylko mi lepiej pasowałaby godz 17? pogadam jeszcze z kumplem bo on też jest chętny na spocik . pozdrawiam 17ta nawet jeszcze lepiej To już jest nas dwoje
Rekomendowane odpowiedzi