Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie o dziwną sprawę w schowku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie masz mozliwości zapytać poprzedniego właściciele co to tak naprawdę jest?

Opublikowano

No właśnie że nie bo z Niemiec przyjechała taka. Lepiej się zbiera jak przełączę te gałki lepiej od dołu bierze, możliwe czy po prostu złudzenie?

Opublikowano

Pewnie tak jak napisałem jest to podpięcie pod telefon lub jakieś mp3 żeby można było słuchać muzy z zewnętrznego urządzenia na radiu i wszystkich głośnikach.

Opublikowano

Może i tak ale jak podłącze telefon z Mp3 to jak mam je załączyć nie idzie nawet przez guzik na radiu

Opublikowano

A jakie radio ?

Opublikowano

Dziś byłem u elektromechanika i te przełączniki to zmienne mapy zapłonu. Dowiedziałem się także że auto jest przerobione na sportowe zawieszenie co mnie nieco zaniepokoiło ale nie jestem pewien czy jest regulacja wysokości. Zakładane wszystko było w niemczech.

Opublikowano

zmienne mapy zaplonu ??? to jakas bajka. Zwlaszcza ze jak sam mowiles po ich przelaczeniu nic sie nie zmienia.

Opublikowano

a może to do odpalania kogutów-błysków ,a kabelek to do krzykaczki od megafonu, może to była s*ka policyjna :whistling::grin:

:rolleyes: nie przejmuj się zawsze mozna spozytkowac do jakiegoś innego modu

Opublikowano

Przecież chłopak napisał, ze cos czul ze auto inaczej idzie po przełączeniu aa zastanawiał się czy to możliwe czy tylko złudzenie...

Wysłane z mojego Trooper_X55