andynl Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dokonałem kolejnego poważnego moda +20PS teraz to już na pewno osiągnę prędkość światła Janusz, dzięki
Hohe Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Też mam takie od Janusza, on je chyba w piwnicy klepie i wciska wszystkim, że ori.
andynl Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Tylko, że ja wole rezać technicznie niż wizualnie Też mam takie od Janusza, Kłamczuch ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zakupiłem przetwornicę Ktoś wie jak to podłączyć? W tej chwili mam z tyłu gniazdo zapalniczki 12V, czy można się pod to podpiąć? Edytowane 12 Lipca 2015 przez andynl
czester Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Chyba jeszcze samej przetwornicy brakuje ? Wymiana tych pojemników też jest konieczna?
andynl Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Przetwornica jest przypieta do tych pojemników, wymiana konieczna ponieważ ten prostokatny pierdołek jest płytszy (właśnie pod nim zamontowana jest przetwornica)
czester Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 A widzisz takie to madre drogie to to ?
andynl Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) coś koło 60€ zapłaciłem Tak to wygląda z drugiej strony --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem wkrótce wykonanie poważnego moda Edytowane 14 Lipca 2015 przez andynl
ChiPis Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Tak przejrzałem cały temat i muszę przyznać że mody wymiatają ;D Andyl, pytanie. Oświetlenie dolne, białe drzwi wycinałeś tą zaślepkę i wkładałeś te same lampki co podchodzą pod podświetlenie nóg wewnątrz? Czy to już miałeś oryginalnie?
andynl Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 Lampki nie są od podświetlenia stóp, to zupełnie inne lampki na zwykłą żarówę, tylko zamiast żarówek są założone moduły LED. Otwory wycinałem Jakbys szukał oświetlenia drzwi to niedługo bedę miał komplecik
ChiPis Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Mówisz o 4x lampki pod te otwory do wycięcia czy coś jeszcze jest? Jestem chętny. Ile ciacików to kosztuje?
main Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem wkrótce wykonanie poważnego moda No toś Panie zaszalał. Też nie masz czego zazdrościć hahaha :-D
amaradaar Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Ludzka zazdrość nie zna granic ja np zazdraszczam zwyklych diod led w uchwycie drzwi mała rzecz a tyle zazdraszczania
andynl Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie zazrdaszczać tylko brać się za robotę obiboki apropo apropy miałem założyć nowy włącznik ale jakoś tak się zachmurzyło i bałem się żeby nie zmókł.
krystian3769 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak Andy, rozkminiłeś temat przetwornicy, czy można ją wpiąć pod zasilanie gniazda zapalniczki ?
andynl Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) No myślałem że na łatwiznę tak się uda to zrobić ale d... z tego, do przetwornicy potrzeba 2xplus z oddzielnych bezpieczników (listwa bezpiecznikowa w bagażniku) i masa, zapalniczka ma plus i minus oraz podświetlenie. Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce. Musze się przespać z tym tematem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269243-gniazdo-230v/ Pstryczek zamontowany ale fotek nie zrobiłem Edytowane 16 Lipca 2015 przez andynl
amaradaar Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 A co to za pstryczek robiles rocket lunch ??
krystian3769 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce.Musze się przespać z tym tematem W sumie to masz rację, jak to tyle zachodu. Można sobie podarować takiego moda tym bardziej że zmniejszy Ci się objętość "prostokątnego pierdołka"
Rekomendowane odpowiedzi