Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokonałem kolejnego poważnego moda :wink: +20PS teraz to już na pewno osiągnę prędkość światła :naughty:

n5nzexom.jpg

a92bvaej.jpg

s4847izc.jpg

8z35q7bu.jpg

Janusz, dzięki :hi:

Opublikowano

Też mam takie od Janusza, on je chyba w piwnicy klepie i wciska wszystkim, że ori. :)

Opublikowano (edytowane)

Tylko, że ja wole rezać technicznie niż wizualnie

Też mam takie od Janusza,

Kłamczuch :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zakupiłem przetwornicę :)

rspthl85.jpg

Ktoś wie jak to podłączyć? W tej chwili mam z tyłu gniazdo zapalniczki 12V, czy można się pod to podpiąć?

3s4ah63g.jpg

5q3nyuyt.jpg

Edytowane przez andynl
Opublikowano

Chyba jeszcze samej przetwornicy brakuje ? Wymiana tych pojemników też jest konieczna?

Opublikowano

Przetwornica jest przypieta do tych pojemników, wymiana konieczna ponieważ ten prostokatny pierdołek jest płytszy (właśnie pod nim zamontowana jest przetwornica)

Opublikowano

A widzisz takie to madre :) drogie to to ?

Opublikowano (edytowane)

coś koło 60€ zapłaciłem

Tak to wygląda z drugiej strony :)

k5uva6fc.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod :wink:

No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem :decayed: wkrótce wykonanie poważnego moda :decayed:

ophtkqma.jpg

Edytowane przez andynl
Opublikowano

Tak przejrzałem cały temat i muszę przyznać że mody wymiatają ;D Andyl, pytanie. Oświetlenie dolne, białe drzwi wycinałeś tą zaślepkę i wkładałeś te same lampki co podchodzą pod podświetlenie nóg wewnątrz? Czy to już miałeś oryginalnie?

Opublikowano

Lampki nie są od podświetlenia stóp, to zupełnie inne lampki na zwykłą żarówę, tylko zamiast żarówek są założone moduły LED. Otwory wycinałem :)

Jakbys szukał oświetlenia drzwi to niedługo bedę miał komplecik :)

Opublikowano

Mówisz o 4x lampki pod te otwory do wycięcia czy coś jeszcze jest? :) Jestem chętny. Ile ciacików to kosztuje?

Opublikowano

Poleciało PW

Opublikowano

racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod :wink:
No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem :decayed: wkrótce wykonanie poważnego moda :decayed:ophtkqma.jpg

No toś Panie zaszalał. Też nie masz czego zazdrościć hahaha :-D

Opublikowano

Ludzka zazdrość nie zna granic :D ja np zazdraszczam zwyklych diod led w uchwycie drzwi :D mała rzecz a tyle zazdraszczania :D

Opublikowano

Nie zazrdaszczać tylko brać się za robotę obiboki :wink:

apropo apropy miałem założyć nowy włącznik ale jakoś tak się zachmurzyło i bałem się żeby nie zmókł. :decayed::facepalm:

Opublikowano

Jak Andy, rozkminiłeś temat przetwornicy, czy można ją wpiąć pod zasilanie gniazda zapalniczki ?

Opublikowano (edytowane)

No myślałem że na łatwiznę tak się uda to zrobić ale d... z tego, do przetwornicy potrzeba 2xplus z oddzielnych bezpieczników (listwa bezpiecznikowa w bagażniku) i masa, zapalniczka ma plus i minus oraz podświetlenie.

Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce.

Musze się przespać z tym tematem :facepalm:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269243-gniazdo-230v/

Pstryczek zamontowany ale fotek nie zrobiłem :facepalm:

Edytowane przez andynl
Opublikowano

A co to za pstryczek robiles ;) rocket lunch ?? :D

Opublikowano

Pstryczek do luster

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce.

Musze się przespać z tym tematem

W sumie to masz rację, jak to tyle zachodu. Można sobie podarować takiego moda tym bardziej że zmniejszy Ci się objętość "prostokątnego pierdołka" :grin: