Nelson Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam, Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem S3 kupionej w Łodzi. Wróżbici mówią, że to złom. Ja i Compsort z Łodzi niestety jesteśmy odmiennego zdania, ale nie o tym ma być temat Model: S3 8L Rok produkcji: 2002 Przebieg: 244 tys. Ostatnia wizyta w ASO przy 241 tys. Wiem, że teraz modne są coś w podobie ~160-170. W takim razie idę pod prąd Auto miało malowane panele zewnętrzne 180-200 mikronów, grubość lakieru na elementach konstrukcyjnych 80 mikronów w każdym miejscu. Auto miało przetarty lewy bok, na co wskazuje nowsza rocznikowo lampa i troszkę źle spasowany błotnik. Podłużnica nienaruszona. Co do wypasu: Z tego co wiem, jest chyba full. Jeśli jest inaczej, proszę mnie oświecić. Plany: - Zniwelować nieszczelności w dolocie - Wymiana zaworu DV - Osłona na przegubie - Wymiana wszystkich płynów( zabawki dopiero zbieram) - Ogólny serwis auta Dalsze plany: - dolot - wydech - program i zobaczymy co dalej - gleba i 18stki made by Porsche Zdjęcia, w linku znajdziecie również moje poprzednie auto. a4 1.9 tdi 200km/400Nm https://drive.google.com/folderview?...mM&usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak Patryk mówi że jest git. To jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 no i elegancko, fajnie się prezentuje a to to jest to 225KM czy 210KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 BAM 225 Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajna, obu służyła:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ...dawaj te prosiaki będzie kocur btw jedzie to coś czy szału ni ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajna moc:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajna, c**j ze srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajne sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To będą we Wrocku bliźniaki Już niedługo, bo od poniedziałku działam Super wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jednak kupiłeś tą strychninę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No Ryju, spot w niedziele obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To będą we Wrocku bliźniaki Już niedługo, bo od poniedziałku działam Super wóz hehe prawie jak blizniaki... na suchym mozesz stanac na kreske i tylko na suchym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 auto zacne, widziałem, dotykałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Skaj Ci się wygniecie jak będziesz takie talerze kładł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ugniatam go z panną już drugi rok i nic się nie dzieje :-D Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Może za słabo ugniatasz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Może za słabo ugniatasz :naughty: Wpadniesz kiedyś z chłopakiem, pozwolę Ci pougniatać Dzisiaj wpadła nowa osłona przegubu i sworzeń wahacza po stronie lewej. Ku mojemu zdziwieniu, dwie śruby pękły od odkręcania... A jedna zastana obrobiła się od klucza i w ruch poszła gumówka... Ząb czasu nie był dla nich litościwy:D Wyrzucony również EVAP;) ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Umyty silnik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi