Wandej Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ZAWIESZENIE GWINTOWANE AUDI A4 B6 B7 GWINT VOGTLAN (3979603677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak sadzicie? warto nie warto? teraz mam h&r - 35 mm ( siedzi - 45 ) Ciężko stwierdzić stan. W dobrym stanie na pewno warty swojej ceny:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ja smigam na kw var2 i jestem mega zadowolony.W passacie jezdziłem na Fk,fk kongsport,potem tez kw var2.Polecem ten zawias kazdemu.na mts czy teatechniksy szkoda kasy i zdrowia. no jak Artur tak mówi to tak jest ja bym się go słuchał w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Przy przekladce standardu na gwinta wystarczy kupic kompletny gwint przelozyc ustawic zbieznosc i smigac??? Pytam bo kolega kupil sedana z kw i mowi ze ma inne wahacze z tylu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Piotrek,dobrze wiesz o czym mówie bo nie jedna plomba Ci wypadła i nie jedne sanki przetarłes przez gwint.Jak kupowac to tylko firmówki.Ryz to jest dobry ale w pomidorowej ja smigam na kw var2 i jestem mega zadowolony.W passacie jezdziłem na Fk,fk kongsport,potem tez kw var2.Polecem ten zawias kazdemu.na mts czy teatechniksy szkoda kasy i zdrowia. no jak Artur tak mówi to tak jest ja bym się go słuchał w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To jest w ogóle jakaś różnica między FWD a Quattro? Rozglądam się za gwintem powoli, a tu jakieś komplikacje widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Gwintu z Q do FWD nie zalozysz chyba. Z FWD do Q tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To jest w ogóle jakaś różnica między FWD a Quattro? Rozglądam się za gwintem powoli, a tu jakieś komplikacje widzę Przód pasuje wymiennie, tył to zupełnie inna konstrukcja:wink: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To jest w ogóle jakaś różnica między FWD a Quattro? Rozglądam się za gwintem powoli, a tu jakieś komplikacje widzę Przód pasuje wymiennie, tył to zupełnie inna konstrukcja:wink: W B5 wiem, ale w B6? Czyli do Quattro szukać gwintu A) do Quattro do FWD Do ośki A) tylko z ośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To jest w ogóle jakaś różnica między FWD a Quattro? Rozglądam się za gwintem powoli, a tu jakieś komplikacje widzę Przód pasuje wymiennie, tył to zupełnie inna konstrukcja:wink: W B5 tak w B6 założy. Od Q pasuje do FWD bo jest węższa sprężyna. FWD do Q nie zawsze vbo może być sprężyna za szeroka. Nie wrzucajcie błędnych info to nie B5:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja tu pytam o B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja tu pytam o B6 No i Ci odpowiedziałem o B6:good: BTW miałeś dać info o poduszce:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Orientuje się ktoś jakiej firmy ten gwint i czy podejdzie do b6 ośki i ile jest mniej więcej warty ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Widac, ze sprezyny pomalowane. Nie do rozszyfrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Widac, ze sprezyny pomalowane.Nie do rozszyfrowania. do dzwoniłem się i już wiem ze to od pasata ze podobno podejdą do b6 na amortyzatorze jest napisane fk 22vw47 3510 a na sprężynie SMAJ 9005-1 3510 ze ktoś na czerwono pomalował a żółty to oryginalny kolor i cena 700 zł co sądzicie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Za 1000 masz nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tak w ramach ciekawstki Rozebrałem dzis na cześci gwint Vogtlanda z a4B5.Numer na amortyzatorze taki sam jak KW,na osłonie przeciw kurzowej logo KW a w srodku filetowe wkłady Alko z logo KW.Dodam ze gwint napewno wczesniej nie był rozbierany . Wniosek nasuwa sie jeden.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Szukaj gwintu do mojej b6 dużo aukcji z używanymi gwintami spotyka się że są do audi a 4 a6 passata b5 fl nawet skody superb. Czy szukając gwintu audi a6 lub passata b5 fl gdzie nie piszą ludzie że pasuje do mojej b6 to czy podejdzie do niej ????( mam nadzieje że nie zakręciłem za bardzo ) Bo to zawsze większy wybór żeby upolować coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A ja się zapytam o coś innego. Poleci ktoś jakiegoś dobrego sprzedawcę zawieszeń? Chodzi mi po głowie kw variant 2 tylko nówka sztuka. Pytałem u Mapeta ale cena hmhm spora. W poprzednim aucie miałem Bilstaina b16 i była bajka ale cena zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Koleś wyjął taki gwint wie może ktoś co to za firma i ile jest warty bo nigdzie nic nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Koleś wyjął taki gwinthttp://s12.postimg.org/b2oxwvzhl/4001863926.jpg wie może ktoś co to za firma i ile jest warty bo nigdzie nic nie ma... Link nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi