Gość Daymoon Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kiedy ty jeździsz tym autem? Bo na mieście Cię nie widać.I dlaczego w opisie masz wieluń a tablice z innego sąsiedniego miasta? Furę masz git,a na spoty nie przyjeżdżasz :hi:Bo bliżej mi do Wielunia niż do Wieruszowa ale powiat Wieruszowski....pojeb@@e to troche ale tak jest i tu się zdziwisz bo często jeżdżę po Wieluniu zwłaszcza wieczorami
Reggi Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 zwłaszcza wieczorami ..znaczy sie uskuteczniasz POM ?
audi.wielun Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 No Kiedy ty jeździsz tym autem? Bo na mieście Cię nie widać.I dlaczego w opisie masz wieluń a tablice z innego sąsiedniego miasta? Furę masz git,a na spoty nie przyjeżdżasz :hi:Bo bliżej mi do Wielunia niż do Wieruszowa ale powiat Wieruszowski....pojeb@@e to troche ale tak jest i tu się zdziwisz bo często jeżdżę po Wieluniu zwłaszcza wieczorami No to zmień w opisie miejscowość,bo nie jesteś z wielunia ani wieruszowa
arielo Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 pytasz się o mody a jednak sprzedajesz?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6357160 prawda to??
audi.wielun Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Sprzedajesz? Chcesz zamienić na diesla? A napisałeś kiedyś że TDI to "Paździoch" Tobie to jak wiatr zawieje To auto jest twoje ,taty czy brata?
mrogal Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 POM??? o co chodzi? PowolnyObjazdMiasta
Gość Daymoon Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 aukcje wystawiłem ale nikt nie chce
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 aukcje wystawiłem ale nikt nie chce Dziwisz sie Doszły Ci te listwy panikarzu ?
Gość Daymoon Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Doszły Ci te listwy panikarzu ? se wyobraź że nie
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Doszły Ci te listwy panikarzu ? se wyobraź że nie Jak chcesz to moge wysłać Ci potwierdzenie co byś sie nie pytał klubowiczów czy Cię oszukałem czy nie
topor Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 pewnie cos kombinuje kolega daymonn podobnie jak z moimi listwai
Gość Daymoon Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 pewnie cos kombinuje kolega daymonn podobnie jak z moimi listwai topór pisałem Ci że połamałem czołową listwę i mysiałem kupić od Ragga z góry sorki że tak wyszło [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 11:25_________________________________________________ lada dzień ciekawe jak będzie stać
PABLO Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Zwariowałem co tu się dzieje Daymoon co do przednich lamp to zakładaj valeo./depo a nie ringo podobne, ja kiedyś miałem zajawkę na ringi ale fartem ich nie kupiłem i nie żałuję A po za tym furmanka
Gość Daymoon Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 dzięki pablo za radę ale zbyt późno
PABLO Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jeśli już kupiłeś to zawsze mozesz odsprzedać i kupić wspomniane przeze mnie Najważniejsze żeby Tobie się podobały
Gość Daymoon Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 właśnie....Depo/Valeo mi wogóle nie leżą.....Te sonary mi sie podobają wieć założe... z tylnymi mi nie wypaliło i szukam tanich tych po 1 lifcie
PABLO Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 właśnie....Depo/Valeo mi wogóle nie leżą.....Te sonary mi sie podobają wieć założe... z tylnymi mi nie wypaliło i szukam tanich tych po 1 lifcie Mi też się podobają ringi ale poza wyglądem nie ma nic więcej, w ogóle nie świecą a o długich nie wspominając Jeżeli juz kupisz to zakładaj ringi FK Black bo takie najlepiej będą podchodziły i oczywiście zespolone :gwizdanie:
ykk Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_troche_angel_troche_devil_eyes_czyli_czego_to_juz_nie_wymysla-t50237.0.html
Rekomendowane odpowiedzi