Skocz do zawartości
IGNOROWANY

moto-zakup praca dla znających się na motoryzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój imiennik Dominik ma moje uznanie i szacunek za wypowiedzi, które mogłem przeczytać. Pod wszystkim co napisał podpisuje się na obie ręce. Słuchajcie firma stratuje i ma potencjał dlatego wszelkie warunki współpracy mogą ulec jedynie polepszeniu :) ja wymagam tylko i aż wiedzy, sprzęt to już indywidualna kwestia oraz rzetelności. Nie będę tutaj rozwijał swoich przemyśleń na temat, który rozwinął się wyżej ale jeżeli ktoś ma wiedzę odnośnie aut a nie ma sprzętu też się znajdzie dla niego szereg inspekcji do przeprowadzenia bo dlaczego nie ? Czasami nie wystarczy usiąść do samochodu i podłączyć komputer i znaleźć informacje o uszkodzonym czujniku temperatury. Wiedzą jest rozpoznanie rozlatującego się sprzęgła i tego żaden komputer diagnostyczny nie pokaże :) czujnik lakieru to podstawa reszta to atut.

--------------------------------------------------------------------------------------

Pierwsze maile ze szczegółami współpracy zostały wysłane - tak jak podkreśliłem wszystko startuje i trzeba to obecnie potraktować jako dodatkowe/rozwojowe źródło dochodu. Osoby, które nie dostały żadnej odpowiedzi proszone są o ponowny kontakt - wyraźnie miałem problemy z Waszym mailem.

--------------------------------------------------------------------------------------

Nowi zainteresowani proszeni są o uzupełnianie formularzy. Na PW ciężko będzie ustalić szczegóły.

Opublikowano

posłałem i ja zgłoszenie. Mam dosyć dobre warunki do tego a pare zł wiecej na konto się przyda:wink:

Opublikowano

Wszyscy, którzy do tej pory wysłali zgłoszenia zostali poinformowani o wstępnych warunkach współpracy. Rozumiem, że garstka osób która nie odpowiedziała na maila nie jest zainteresowana współpracą ? Prosiłbym wszystkich wysyłających zgłoszenie o odczytanie skrzynek pocztowych i jakąś odpowiedź w sprawie.

Opublikowano
posłałem i ja zgłoszenie. Mam dosyć dobre warunki do tego a pare zł wiecej na konto się przyda:wink:

No właśnie dlaczego nie wykorzystać swojej wiedzy jak i warunków jeżeli można zarobić na czymś co się lubi parę złotych.. :wink:

Opublikowano

Odpisane:good:

Opublikowano

woj. Śląskie i Mazowieckie ma już komplet raczej, proszę o kontakt chętnych z innych województw

Opublikowano

a mi nie odpisałeś nic :foch:

Opublikowano
a mi nie odpisałeś nic :foch:

Poszło PW :)

---------- Post dopisany 04-03-2014 at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2014 at 17:13 ----------

Nowe osoby proszone są o dopisanie swojego niku z forum ułatwi mi to kontakt.

Opublikowano

zainteresowany cyknij PW

Opublikowano

Szczególnie zapraszam chętnych z : dolnośląskiego, kujawsko-pomorskiego, lubelskiego, lubuskiego, łódzkiego, pomorskiego, świętokrzyskiego, warmińsko mazurskiego i zachodniopomorskiego. Z innych województw również zapraszam osoby chętne do nawiązania współpracy.

Mam już duża ekipę. Województwem wiodącym jest zdecydowanie Śląskie.

Opublikowano

Jestem zainteresowany, podeślij proszę informacje na PW

Opublikowano
Szczególnie zapraszam chętnych z : dolnośląskiego, kujawsko-pomorskiego, lubelskiego, lubuskiego, łódzkiego, pomorskiego, świętokrzyskiego, warmińsko mazurskiego i zachodniopomorskiego. Z innych województw również zapraszam osoby chętne do nawiązania współpracy.

Mam już duża ekipę. Województwem wiodącym jest zdecydowanie Śląskie.

A możesz zdradzić ile osób np ogarnia Mazowieckie? Bo tutaj rozpiętość to ze 250km:decayed:

Opublikowano

starczy Ci miejsca:wink::grin:

Opublikowano
starczy Ci miejsca:wink::grin:

Będziesz działał w UK?kox:

Opublikowano

nie wiem, jak firma się rozwinie- czemu nie:wink:

Opublikowano

Proszę o dokładne sprawdzanie swoich skrzynek bo czasami opis szczegółów współpracy ląduje w Spamie. Już było kilka takich przypadków.

Opublikowano

proszę o info na pw,

Opublikowano

A ja szukam takiej roboty, żeby dobrze zarobić ale się nie narobić :naughty:

Opublikowano
A ja szukam takiej roboty, żeby dobrze zarobić ale się nie narobić :naughty:

niewiem czy sie tak da w reu .idz do polityki albo gdzies do urzedu :D bedziesz usatysfakcjonowany :cool:

Opublikowano

Proszę i ja info na pw. WMA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...