Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Greckie wyspy - wakacje dla rodziny z dziecmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozecie cos polecic? Wiem ze ofert sporo, ale chcialbym jakies sprawdzone, pewne miejsce.

Opublikowano

Przylączam sie do pytania:wink:

Opublikowano

byłem na Rodos, w Kiotari. Hotel Mitsis Rodos Maris - zdecydowanie polecam! blisko do Faliraki (jest tam aquapark), do miasta Rodos 40 minut autobusem. przystanek zaraz koło hotelu. na terenie hotelu market, jak dobrze pamiętam 3 restauracje a'la carte, przejście przez ulicę na prywatną plażę.. nie mogłem narzekać, świetny hotel! za rok może spróbuję polecieć na Kretę - brat był i wrócił bardzo zadowolony

Opublikowano

Byłem na Zakynthos w 2009r. na wschodzie wyspy i było ok, no trochę mało dyskotek, imprez, były czyste plaże. Gorzej na południu bo jest tam dużo Anglików i szukają wrażeń po pijaku ( w sensie bójki, rozróby).

Hotel letsos 3 gwiazdki- zasłona do kabiny prysznicowej była z grzybem na dole i to mnie irytowało i ciekła woda z lodówki ale po zgłoszeniu było ok. Jedzenie było ok. dużo sklepów z pamiątkami, z żywnością, restauracji. Do morza 8-10minut spacerkiem.

Opublikowano

ja bylem na thassos, dokladniej golden beach 2tyg piekna wyspa , nie ma jeszcze takiego przeludnienia jak na kos :) wysepke zwiedzilem cala :)

DSC04527.jpg

DSC04532.jpg

DSC04737.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

brat z synami był na Rodos hotel Sunshine Vacatio Club, bardzo chwalił tylko plaża kiepska

hotel typowo dla rodzin z dziecmi

fajny jest tez kalithea horizont royal

ja byłem na Rodos ale hotel nie był dla dzieciaków

sama wyspa bardzo fajna i jest co robić

a jak szukasz plaż to po stronie Faliraki i Lindos to piekne piaszczyste plaze

tylko na przełomie lipca-sierpnia goraco

Opublikowano
  • Autor
brat z synami był na Rodos hotel Sunshine Vacatio Club, bardzo chwalił tylko plaża kiepska

Dzieki. Urlop bedzie w sierpniu i tu juz nic nie da sie zrobic:kwasny:

Opublikowano

Dzieki. Urlop bedzie w sierpniu i tu juz nic nie da sie zrobic:kwasny:

brałeś pod uwagę inny kierunek

Bułgaria w sierpniu by była ok dla dzieciaków

Opublikowano

to prawda, byłem w Kiotari i tam plaża była rewelacyjna, byłem we wrześniu i temperatury powyżej 30 stopni

Opublikowano

to prawda, byłem w Kiotari i tam plaża była rewelacyjna, byłem we wrześniu i temperatury powyżej 30 stopni

Kiotari to jeszcze za Lindos ?

ja byłem koniec lipca - początek sierpnia i w Lindos było ok. 45 stopni

temp. była jeszcze znośna ale jak przestał wiać wiatr to patelnia

Opublikowano

tak, Kiotari jest jeszcze za Lindos. :wink:

Opublikowano

A ja polecam Halkidiki, wprawdzie to nie wyspa,

ale za to:

spokój, spokój i jeszcze raz spokój,

dużo dzikich plaż,

miejsca w ch.....j,

mega dobre jedzenie,

tanie wypożyczalnie aut,

1h drogi do Salonik,

ogólnie dużo taniej niż na wyspach

Ja byłem w Athos Palace Hotel :jerk:

kilka lat wcześniej byłem na Rodos, masakra, brudne plaże, tłumy ludzi, walka o leżaki itp.

Opublikowano
A ja polecam Halkidiki, wprawdzie to nie wyspa,

ale za to:

spokój, spokój i jeszcze raz spokój,

dużo dzikich plaż,

miejsca w ch.....j,

mega dobre jedzenie,

tanie wypożyczalnie aut,

1h drogi do Salonik,

ogólnie dużo taniej niż na wyspach

Ja byłem w Athos Palace Hotel :jerk:

kilka lat wcześniej byłem na Rodos, masakra, brudne plaże, tłumy ludzi, walka o leżaki itp.

popieram, mieszkałem kilka lat w grecji i zwiedziłem kilkanaście wysp, więc jak by co to mogę pomóc w wyborze, tylko trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie "czego się oczekuje" ?

grecja jest piękna i różnorodna, ale wielu może rozczarować, są to bałkany, tam ludzie inaczej żyją niż my, w hotelach za przystępną cenę różnie bywa z czystością, piaszczystych plaż też jest mało, ale za to ludzie są wspaniali razem ze swym podejściem do życia.

jeżeli ktoś liczy na wylegiwanie się w pięknym pięciu gwiazdkowym hotelu to odradzam ten kraj, jest tam swoisty klimat i kto był to wie o czym piszę

służę pomocą w wyborze wysp i chętnie odpowiem na pytania

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tez wybieram sie w te wakacje z dziewczyna do Grecji, z racji tego ze oboje nie spimy na pieniadzach, mozliwa jest wycieczka all inclusive za 4000zl para plus jakies 1200_1500zl na przezycie, inne atrakcje, ewentualnie pamiatki?

Jaki region obrac zeby bylo fajnie a zarazem przystepnie cenowo...?

Opublikowano

4tysie za grecje w all inc. w wakacje moze byc ciezko, albo wcale nie bedzie.

ja wlasnie jestem na etapie przegladania ofert tureckich hoteli na 2 tyg all. w maju i tak srednio 2200-2500 a hotele tez jakies bez szalu

Opublikowano

tez bralem pod uwage Turcje, wlasciwie to jestesmy na etapie rozeznawania sie, gdzie wlasciwie bedzie taniej Grecja Turcja czy moze Egipt chodzi mi o egzystencje na miejscu (zycie, rozrywka itp)

Opublikowano

Zobacz sobie ofertę grecos'a. W tamtym roku lecieliśmy w 8 osób, zarezerwowaliśmy hotel 3* za 2300/osoba i na dzień przed wylotem zadzwonili, że mają specjalną ofertę i dają nam hotel 5* (na stronie było 4), który był ponad 1000zł droższy za darmo :kox: Byłem na Kos w sierpniu, masakrycznie gorąco, ciężko było się gdzieś wybrać w taki skwar, ale na basen i nad morze idealnie. Zależy kto czego oczekuje, jak chcesz leżeć plackiem i pływać w basenie to lipiec, sierpień idealnie, jak chcesz zwiedzać to jedziesz do lipca i od września.

Zobacz tutaj - Hotel Roseland's - Marmari - Kos - Grecja - Grecos - Wielkie greckie wakacje! Kefalonia, Lefkada, Chalkidiki, Kreta, Rodos, Kofru, Kos, Zakynthos w 4k się zamkniesz. Jak nie chcesz na wycieczki fakultatywne jeździć to 1500zł to sporo za dużo :wink: My byliśmy raz na quadach, raz na gokartach, raz autobusem do okolicznego miasteczka, zakupione parę pamiątek i poszło 100E na dwie osoby :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy ktos w zeszlym roku byl w grecji na wakacjach?

mozna znalezc oferte za jakies rozsadne pieniadze?

czy znowu, minimum 2500 od osoby pojdzie?

bede zobowiazany za sugestie

Opublikowano

Byłem we Wrześniu na Krecie za 2600zł/ tydzień, rezerwowałem dzień przed wylotem(last). Grecja nie jest tania jak kiedyś i nie ma się co dziwić.

W czerwcu lecę na tydzień na Kefalonię płaciłem coś około 2700zł. Rezerwowałem w grudniu.

Opublikowano

Grecja jest strasznie droga niestety.. chociaż w sumie nie wiem czemu.. mi się zdecydowanie bardziej Turcja podoba, ale to kwestia gustu :decayed: ja codziennie przeglądam i szukam jakiejś ciekawej oferty :wink: