Nosfer Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ragga dawaj biegi sprinterskie.. :naughty: Łapiesz dziewczynę drecha za tyłek i długa Ja zaczynam gimnastykę ekstremalną
Reggi Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ragga dawaj biegi sprinterskie.. :naughty: Łapiesz dziewczynę drecha za tyłek i długa łehehehhhe ..toś mi poproawił humor Ja zaczynam gimnastykę ekstremalną Bedziesz sie gibał na czyimś sprzęcie ? :polew:
Kolkov Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ja zaczynam gimnastykę ekstremalną Bedziesz sie gibał na czyimś sprzęcie ? :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o rety, ale się porobiło :polew: :polew: :polew: Rzucania ciąg dalszy Zgadza się Ja odpalam rowerek
tomaszu Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 O maaasz, ja dziś grałem w piłę i myślałem, że płuca zostawię na boisku. Jutro pewnie nie wstanę... Ogólnie dobrze jest - co środę będę grał w piłkę, a na inny dzień tygodnia wstawię basen, no i może siłownię. Osz kurna...
angela Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 A ja nic nie cwicze tylko wcinam kabanosy :polew:
domjenick Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 A ja nic nie cwicze tylko wcinam kabanosy :polew: jako cwiczenie proponuje mycie reczne auta i woskowanie,a potem polerka reczna...mozna sie spocic-przyjemne z pozytecznym
angela Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 A ja nic nie cwicze tylko wcinam kabanosy :polew: jako cwiczenie proponuje mycie reczne auta i woskowanie,a potem polerka reczna...mozna sie spocic-przyjemne z pozytecznym spoko to czasami robie
domjenick Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 spoko to czasami robie jako progresje walnij auto obok
tomaszu Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Jak tam się trzymata? Ja właśnie dudnię piwo bez peta.
pet3r Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 zaczął się trzeci dzień tak właściwie nie zauważyłem, że nie palę - skończyła się paczka i nie miałem okazji kupić nowej może teraz przytyję bo obiady jakoś szybciej znikają
domjenick Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Jak tam się trzymata? Ja właśnie dudnię piwo bez peta. graty
Nosfer Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 wczoraj bilard + browar + drinki i nic !! Twardo sie trzymam Ale bylo tam tak najarane, ze mam dzisiaj trampa jak bym wypalil pake
Reggi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 wczoraj bilard + browar + drinki i nic !! Twardo sie trzymam Ale bylo tam tak najarane, ze mam dzisiaj trampa jak bym wypalil pake No właśnie tak wczoraj słyszałem odgłos szkła ..obijającego sie o drugie szkło ..jak dzwoniłem Ja to bym nie przepykał w kłębach dymu ..spaw prezydencki murowany
domjenick Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 przeszliscie proby piwka,kawki,knajpki zadymionej-duze gratki dla was,ale czeka was wieksza proba-potezny stres...trzymam kciuki...
Reggi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 ale czeka was wieksza proba-potezny stres...trzymam kciuki... Ja mam juz to za sobą...
taktuś Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Jeszcze tydzień temu, na zlocie w Sobieszewie czadziłem aż mi uszami szło... jutro mija tydzień jak nie biorę do ust śmierdzącego gówna... a Wy jak się trzymacie?
domjenick Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 narazie nikt nie napisal,ze znow padl ofiara zgubnych obietnic nalogu-chyba nie zajarali,ale wiesz jak jest ,wczoraj sobotni wieczor polska grala,stres itp,,zobaczymy dzis
Kolkov Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 u mnie np, loozik Byłem w knajpie, opiłem się browarów, znajomi mnie częstowali, bo nie wierzyli, że rzuciłem , ale się nie dałem, chciało mi się, ale twardy byłem :>
Rekomendowane odpowiedzi