Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 U mnie model oszczędności by się nie sprawdził. Bo 90% wyjaranych w ostatnim roku fajek to były cudzesy na spotach to tylko świadczy o zaradności życiowej
domjenick Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 to moze spot dla niepalacych wam jakos pomoze?
taktuś Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 owszem, nie palę...od 9 dni ale kuźwa pić zacząłem i... dalej nie palę wolę pić, niż palić znów wszywka się szykuje
domjenick Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 no to chyba dobrze ,ze pijesz a nie palisz,bo na tym to polega,zeby niepalic o przestaniu picia zalozymy nowy watek -wydaje mi sie,ze wiecej ludzi bedzie uczestniczyc [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 00:13_________________________________________________raggaman-zajarales?
pet3r Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 raggaman-zajarales? sztuk dwie wypadasz z gry
domjenick Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 raggaman-zajarales? sztuk dwie [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 00:24_________________________________________________angela,a Ty jarasz ,czy wciaz sie trzymasz?nic nie piszesz
Reggi Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 raggaman-zajarales? sztuk dwie wypadasz z gry Nie siedzisz w temacie ..nie masz głosu
pet3r Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 raggaman-zajarales? sztuk dwie wypadasz z gry Nie siedzisz w temacie ..nie masz głosu co nie siedzisz 03.09 to ostatni dzień z fają, czyli mija tydzień
angela Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 angela, a Ty jarasz ,czy wciaz sie trzymasz?nic nie piszesz trzymam sie wlasnie zaczynam 11 dzien bez papierosa
Nosfer Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Angela jest twardzielem Bez tych fajek jakiego uroku nabrała A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:"
moskal Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Angela jest twardzielem Bez tych fajek jakiego uroku nabrała A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:" i siebie
Kolkov Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Angela jest twardzielem Bez tych fajek jakiego uroku nabrała A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:" :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Reggi Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Angela jest twardzielem Bez tych fajek jakiego uroku nabrała A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:" długo i namiętnie ..przyjacielu
slaweq Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Czemu kolega raggaman nie przygarnął jeszcze kropka za dawanie złego przykładu :polew:
Reggi Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Czemu kolega raggaman nie przygarnął jeszcze kropka za dawanie złego przykładu :polew: Bo ja mam czasowe odchyły spotowe.. Ze mnie przykładu brać nie cza
Nosfer Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Angela jest twardzielem Bez tych fajek jakiego uroku nabrała A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:" długo i namiętnie ..przyjacielu _________________________________________________ hem..Ja pale od 6 klasy podstawówki . I żałuje że nie nakrył mnie nikt i nie zdzielił po uszach . Zaczeło sie palić bo każdy palił ..szpan . [...] Myśle , że pora rzucić to w cholere..raz a dobrze ..definitywnie .. KTO ZAPALI, temu ostrzezenie. I bez dyskusji Już olać ostrzeżenie.. Ale podpis to bym Ci przyj*bał :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi