Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie model oszczędności by się nie sprawdził. Bo 90% wyjaranych w ostatnim roku fajek to były cudzesy na spotach

to tylko świadczy o zaradności życiowej :decayed:

Opublikowano

PALLMALLE NOSFERYCZNE

RZĄDZĄ

:naughty:

Opublikowano

to moze spot dla niepalacych wam jakos pomoze? :tongue4:

Opublikowano

owszem, nie palę...od 9 dni

ale kuźwa pić zacząłem i... dalej nie palę

wolę pić, niż palić

znów wszywka się szykuje :kox::decayed::polew:

Opublikowano

no to chyba dobrze ,ze pijesz a nie palisz,bo na tym to polega,zeby niepalic :tongue4:

o przestaniu picia zalozymy nowy watek -wydaje mi sie,ze wiecej ludzi bedzie uczestniczyc :kox:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 00:13_________________________________________________raggaman-zajarales?

Opublikowano

raggaman-zajarales?

sztuk dwie :tongue4:

:sick3:

Opublikowano

raggaman-zajarales?

:bicz::rant::baseball: [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 00:24_________________________________________________angela,a Ty jarasz ,czy wciaz sie trzymasz?nic nie piszesz :mysli:
Opublikowano

raggaman-zajarales?

wypadasz z gry :ssij::ban:

Nie siedzisz w temacie ..nie masz głosu :bla::ssij::nose::guma:

Opublikowano

raggaman-zajarales?

wypadasz z gry :ssij::ban:

Nie siedzisz w temacie ..nie masz głosu :bla::ssij::nose::guma:

co nie siedzisz :bicz: 03.09 to ostatni dzień z fają, czyli mija tydzień :P

Opublikowano

Angela jest twardzielem :paker: Bez tych fajek jakiego uroku nabrała :decayed::good:

A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:"

Opublikowano

Angela jest twardzielem :paker: Bez tych fajek jakiego uroku nabrała :decayed::good:

A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:" i siebie

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

A Ragga jest leszczem, postuluję tutaj do moderatora o ustalone "ostrzeżenie" i zmienę podpisu na "Jestem słabą istotą, władzę nade mną mają nawet papierosy..Zawiodłem kolegów z klubu :punish:"

:laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

:ssij: długo i namiętnie ..przyjacielu :kox::decayed::guma:

Opublikowano

Czemu kolega raggaman nie przygarnął jeszcze kropka za dawanie złego przykładu :mysli::polew: :polew:

Opublikowano

Bo nie oglada TVNu :decayed:

Opublikowano

Czemu kolega raggaman nie przygarnął jeszcze kropka za dawanie złego przykładu :mysli::polew: :polew:

Bo ja mam czasowe odchyły spotowe.. :palacz::D Ze mnie przykładu brać nie cza :guma:

Opublikowano

:ssij: długo i namiętnie ..przyjacielu :kox::decayed::guma:

:wtf::wtf:

hem..Ja pale od 6 klasy podstawówki . I żałuje że nie nakrył mnie nikt i nie zdzielił po uszach .

Zaczeło sie palić bo każdy palił ..szpan .

[...]

Myśle , że pora rzucić to w cholere..raz a dobrze ..definitywnie .. :good:

KTO ZAPALI, temu ostrzezenie. I bez dyskusji :tongue4:

Już olać ostrzeżenie.. Ale podpis to bym Ci przyj*bał :naughty: :naughty: :naughty: