domjenick Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 bo Slawek widzi Cie na codzien ,a ja sie pytam,bo nic nie piszesz ostatnio,wiem,ze trzymasz reke na pulsie i nie palisz ,ale wiesz ,ja sie zobowiazalem do podtrzymywania ,wiec kontrolnie dwa razy w tygodniu spodziewaj sie takiego pytania [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 23:19_________________________________________________tomaszust-jak tam?
slaweq Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 bo Slawek widzi Cie na codzien Sławek nie widzi Angeli na codzień...
angela Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 bo Slawek widzi Cie na codzien no widzisz i tu sie mylisz bardzo ja sie zobowiazalem do podtrzymywania ,wiec kontrolnie dwa razy w tygodniu spodziewaj sie takiego pytania fajnie widziec, ze komus zalezy zebysmy nie palili i wytrwali w postanowieniu
domjenick Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 nie bede wnikal w szczegoly kazdy,kto uczestniczy aktywnie w tym watku -jesli zapali,a powie o tym publicznie,moze liczyc na pomoc w powrocie na lepsza droge,a jesli sciemni i ktos to zauwazy- :bicz3: i takie tam... dla Panow :beer1: ,a dla Pan za wytrwalosc-wiec wydaje mi sie ,ze nie bedziemy laczyc watka alkoholowego z tym [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 00:14_________________________________________________no i cos do poczytania http://www.rzuceniepalenia.pl/sposoby.html
tomaszu Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Ja sobie radze. Właśnie wróciłem z imprezy, na której było palone, ale oczywiście wytrzymałem. Za to w drodze do domu nie odmówiłem sobie Makdonalda.
Reggi Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 do wtorku bo na spocie znow pojda ze trzy cudzesy :tongue4 ..kurde mam nadzieje , że nie
domjenick Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 dasz rade raggaman-uwierz w siebie,walcz z nalogiem,jak z wrogiem [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 08:02_________________________________________________jakby warszawa byla blizej,to sam bym sie przekonal,czy zajaraz
Kolkov Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 coraz mniej palaczy na spocie, nawet Tosik deklarował, że rzuca palenie (czyli nie będzie od kogo brać )
Nosfer Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 no i jak tam championy ? luzik bluzik bez tych szlugów co ?
domjenick Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a czy inne kobiety z klubu chca ,lub rzucily palenie,czy tylko angela jest ich przedstawicielka,zaprosmy inne panie do tego watku,angela-uruchom swoje znajomosci-tobie bedzie latwiej
Kolkov Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Oj coś widzę, że kolega domjenick ma jednak w tym wątku jakiś interesik :gwizdanie: no i jak tam championy ? luzik bluzik bez tych szlugów co ? ja się czuję wyśmienicie, aczkolwiek wczoraj mało brakowało, wkurw wziął władzę nade mną i kupiłem malborki, rozpakowałem, przypaliłem i wyjeb..., a ramę oddałem kumplowi Doszedłem do wniosku, że to bez sensu i jestem 9.20PLN w plecki
domjenick Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Oj coś widzę, że kolega domjenick ma jednak w tym wątku jakiś interesik :gwizdanie: zobaczymy,czy siue temat rozwinie a tak na powaznie,to z tego co kontroluje ten watek,to tylko angela zadeklarowala niepalenie,wiec moze jeszcze jakas pani dolaczy i bedzie ktos nowy,komu mozna pomoc... :gwizdanie: a tak poza tym,to graty za to,ze nie zjarales go do konca-a jesli chodzi o pare zl w plecy-mogles reszte paczki sprzedac na sztuki,bylbys do przodu...
tomaszu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Najlepsze w niepaleniu jest to, że mogę pogłaskać swoją kobietę po policzku i wiem, że ręka mi nie jedzie petami.
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Najlepsze w niepaleniu jest to, że mogę pogłaskać swoją kobietę po policzku i wiem, że ręka mi nie jedzie petami. Kurna jakie to romandtyłczne ..rozkleiłem sie Racja Tomaszu
domjenick Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Najlepsze w niepaleniu jest to, że mogę pogłaskać swoją kobietę po policzku i wiem, że ręka mi nie jedzie petami. a teraz postaw sie po drugiej stronie i teraz,jak nie palisz pomysl o kobiecie,ktora palii dotyka cie po policzku i czujesz zapach wedzonej skory,zbliza sie do ucha,by ci powiedziec cos milego i nagle jest atak kaszlu,a jak juz to minelo,przytulasz ja i czujesz popielniczke... ...drogie panie ,rzuccie to ...
tomaszu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Taaa, nawet moja kobieta powiedziała, że jak chłop pali to jeszcze jako tako jest to znośne, a jak pali baba to już kaszana po całości.
Madas Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 ja rzuciłem palenie pięć lat temu sposobem - natychmiast dało dobry finał skoro nie pale, życze i obyście też przestali ....[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 22:56_________________________________________________Xandmar cała droga męki dopiero przed Tobą ale życze wytrwałości...
xandmar Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 na razie mi się nie chce ale chyba przez to, że jestem chory
Madas Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 jak byłem chory też mi się nie chciało ale musisz walczyć jak wrócisz do zdrowia powodzonka.
Rekomendowane odpowiedzi