adams78 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Chłopaki, mam dziurawą chłodnicę klimy. Wymienić też od razu osuszacz czy nic mu nie będzie?
adams78 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Dobra, a jak spisuje się nie ori chłodnica? Warto zawracać sobie głowę? Np.: AUDI A4 B6 SKRAPLACZ CHŁODNICA KLIMATYZACJI NOWA (4155534422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kasparov Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Gdzie w silniku adr są zawory do podpięcia przewodów do nabicia klimy? Wiem, że jeden jest przy chłodnicy natomiast nie wiem gdzie jest drugi?
bouzuki Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam,to oba są pod maską,po stronie pasażera na tych aluminiowych rurkach od klimy.W sumie na wierzchu.
Kasparov Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Na wierzchu mam jeden zawór, który jest przy chłodnicy, drugiego nie mogę zlokalizować.
szybki34 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam,to oba są pod maską,po stronie pasażera na tych aluminiowych rurkach od klimy.W sumie na wierzchu. W przedliftach jeden przy chłodnicy, drugi niedaleko filtra przeciwpyłkowego pod maską.
Kasparov Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam,to oba są pod maską,po stronie pasażera na tych aluminiowych rurkach od klimy.W sumie na wierzchu. W przedliftach jeden przy chłodnicy, drugi niedaleko filtra przeciwpyłkowego pod maską. Podszybie u mnie wygląda tak:
ciubas Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam, ostatnio w czasie przegrzania się auta na upałach zaczęło mi niemiłosiernie śmierdzieć z klimatyzacji, trwa to kilkanaście sekund po włączeniu i przestaje. Rozwiązanie: Ozonowanie (2x - włączony silnik, zamknięty obieg powietrza i urządzenie w środku) zmiana filtru kabinowego - niestety nie wiem czy przed czy po W każdym razie pomogło i klimatyzacja działa wydajniej i przyjemniej 1
tdy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Czy do wymiany osuszacza trzeba zdejmować zderzak? Jak sie do niego dostać ?
GWARANT Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Kojarzy ktoś jakie są koszty przeglądu klimatyzacji w serwisie ASO? Edytowane 11 Maja 2016 przez GWARANT
Rekomendowane odpowiedzi