Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uruchomienie telefonu, położenie modułu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zacząłem się interesować telefonem który mam w podłokietniku. Niestety okazało się że po wpięciu do gniazda, nie włącza się itp. Po prostu nie działa.

Główne pytanie moje to - Gdzie znajduje się moduł, sterownik, centralka telefonu w b5.

Ewentualnie wie ktoś co może mu dolegać?

Model słuchawki, którą posiadam zamotnowaną:

3976067672.jpg

3976067672_1.jpg

----------------------------------

Proszę o nie pisanie żebym używał zwykłej komórki itd itp.

Opublikowano

miałem jakiś fabryczny zestaw pod starą nokię i modół do telefonu był za schowkiem :wink:

Opublikowano

U siebie nie znalazłem tam niestety. Jakieś pomysły? Wiem że kabel od telefonu wchodzi w jakąś wiązkę w tunelu i dalej pod dywanem idzie nie wiem dokąd :/

Opublikowano

Mam do sprzedania taki zestaw pod nikie morze dopasujesz jestem z lodzi

Opublikowano

A gdzie poiwnna być zamontowana ta centralka?

Opublikowano

Mam podobny zestaw u siebie ale w sedanie i Nokii - słuchawka w podłokietniku , centralkę mam w bagażniku pod półką tylnej kanapy , mikrofon głosnomówiący jest w lampce , a dźwięk idzie przez radio ( mam ori Concerta ) , antenę mam w lewym tylnym błotniku ( tzn teraz na szybie taką z Allegro bo mi jakiś sk....yn ułamał :facepalm:)

W avancie powinna być po lewej stronie gdzie jest np. zmieniarka , a antene masz chyba zintegrowaną z tą od radia

Opublikowano

Tunel przegrzebałem - nie było. Za schowkiem też nie ma. Jeszcze obczaję bagażnik... Najoczywistszego miejsca nie sprawdziłem. :facepalm:

U mnie jest trochę inna konfiguracja, bo mam mikrofon w słupku, głośnik w boczku (między 13cm a sykiem w połowie).