quick Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, mam pytanie odnośnie wymiany tapicerki przedniego fotela kierowcy. Noszę się z jego wymianą (przetarcie), niestety, ciężko znaleźć fotel z taką tapicerką jakiej potrzebuję a jeżeli znajdę to sprzedawany jest komplet lub fotel pasażera (przód). Moje pytanie brzmi, czy jeżeli zakupię fotel pasażera i przełożę tapicerkę z tego fotela na mój (kierowcy) to będzie to "banglać"? Moje fotele mają grzanie pupy ale to chyba nie problem.. Będę wdzięczny za pomoc. ps. mam nadzieję przeprowadzić fotostory z tego zabiegu
Gość Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Na zdrowy rozum to tak, przecież fotele zazwyczaj są symetryczne, a będzie nawet lepiej bo lewa strona siedzenia pasażera jest zazwyczaj mniej zużyta. Pozdro
Revor Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Robiłem tak już w jednym aucie i jak najbardziej pasuje
quick Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 Dzięki Panowie za pomoc. W takim razie trzeba zacząć coś robić w tym temacie..
karol24 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Poduszki w fotelach masz? ma to przecież jakieś znaczenie chyba, że nie masz to ok. Ja wziąłem u siebie ten boczek tylnej kanapy zaczepiany na drutach. Materiału z niego wystarcza spokojnie na wymianę przetartej części później znalazłem na aukcji taki boczek w odpowiednim kolorze za 20zł. Jak wyszło? masz foty w moim wątku to możesz ocenić
misiek95 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 jak robiłem ten zabieg u siebie to zauważyłem, że siedzisko jest od strony tunelu inaczej wyprofilowane. ale w niczym to nie przeszkadza:wink: góre też przekładałem i miałem napis airbag skierowany do srodka auta:decayed:
keepper45 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 jedź do tapicera i niech weźmie materiał na przetarte miejsce z tylnego podlokietnika a w podlokietnik niech Ci wstawi cos innego.
Rekomendowane odpowiedzi