A4-Tomek Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę A ja się dziwie że nie jedziesz z nami tylko sam wcześniej - na 100% pomysł Gurego Pojedziesz z rana a potem i tak będziesz tam stał jak kołek bo kluczy nie dostaniesz - a przejazd i droga do to jedna z odwiecznych atrakcji zlotów w BT ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Ja rozumiem jak reszta by jechała o 14.00 ale jedziemy wystarczająco z rana - i tak będziemy tam przed wszystkimi Zgadłeś On ma zawsze dziwne pomysły bo jak dobrze pamiętam już tak kiedyś było że był z samego rana. Jako że to ja będę jego wiózł spróbuje to przeciągnąć Tomaszstn pewnie też by wolał w kolumnie jechać
pajda Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 oby było dużo śniegu Sciul jeden:facepalm: nie umiesz przeżyć że Stanley zabrał CI koła:grin: szukam 20"
tomaszstn Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę A ja się dziwie że nie jedziesz z nami tylko sam wcześniej - na 100% pomysł Gurego Pojedziesz z rana a potem i tak będziesz tam stał jak kołek bo kluczy nie dostaniesz - a przejazd i droga do to jedna z odwiecznych atrakcji zlotów w BT ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Ja rozumiem jak reszta by jechała o 14.00 ale jedziemy wystarczająco z rana - i tak będziemy tam przed wszystkimi Zgadłeś On ma zawsze dziwne pomysły bo jak dobrze pamiętam już tak kiedyś było że był z samego rana. Jako że to ja będę jego wiózł spróbuje to przeciągnąć Tomaszstn pewnie też by wolał w kolumnie jechać Mi tam wszystko jedno, mówiłem że się dostosuję, w sumie fajnie tak o 6.00 rano po górach pochodzić ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- PS: Nie wiem czy Mirek maczałeś palce jeśli chodzi o skład pokoju ale jest na ostro
stanley Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę A ja się dziwie że nie jedziesz z nami tylko sam wcześniej - na 100% pomysł Gurego Pojedziesz z rana a potem i tak będziesz tam stał jak kołek bo kluczy nie dostaniesz - a przejazd i droga do to jedna z odwiecznych atrakcji zlotów w BT ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Ja rozumiem jak reszta by jechała o 14.00 ale jedziemy wystarczająco z rana - i tak będziemy tam przed wszystkimi Zgadłeś On ma zawsze dziwne pomysły bo jak dobrze pamiętam już tak kiedyś było że był z samego rana. Jako że to ja będę jego wiózł spróbuje to przeciągnąć Tomaszstn pewnie też by wolał w kolumnie jechać Mi tam wszystko jedno, mówiłem że się dostosuję, w sumie fajnie tak o 6.00 rano po górach pochodzić ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- PS: Nie wiem czy Mirek maczałeś palce jeśli chodzi o skład pokoju ale jest na ostro pamiętaj kto śpi od ściany nie chciałbym aby zaatakował mnie jakiś analny włamywacz w BT wszystko jest możliwe
tomaszstn Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wydaje mi się że pod tym względem to spokojny pokój
stanley Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wydaje mi się że pod tym względem to spokojny pokój true
tomaszstn Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Kuźwa może się okazać że nie będę mógł pić jak będę na tabletkach ale może mi się polepszy do tego czasu, zobaczymy
stanley Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Kuźwa może się okazać że nie będę mógł pić jak będę na tabletkach ale może mi się polepszy do tego czasu, zobaczymy szkoda wątroby na tabletki
tomaszstn Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Też jestem tego zdania ale bez nich nie funkcjonuję
miron78 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę A ja się dziwie że nie jedziesz z nami tylko sam wcześniej - na 100% pomysł Gurego Pojedziesz z rana a potem i tak będziesz tam stał jak kołek bo kluczy nie dostaniesz - a przejazd i droga do to jedna z odwiecznych atrakcji zlotów w BT ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Ja rozumiem jak reszta by jechała o 14.00 ale jedziemy wystarczająco z rana - i tak będziemy tam przed wszystkimi Zgadłeś On ma zawsze dziwne pomysły bo jak dobrze pamiętam już tak kiedyś było że był z samego rana. Jako że to ja będę jego wiózł spróbuje to przeciągnąć Tomaszstn pewnie też by wolał w kolumnie jechać Mi tam wszystko jedno, mówiłem że się dostosuję, w sumie fajnie tak o 6.00 rano po górach pochodzić ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- PS: Nie wiem czy Mirek maczałeś palce jeśli chodzi o skład pokoju ale jest na ostro w tym roku podział pokoi był hardkorowy - Krakusy nas musza lubić Najpierw ja miałem możliwośc ulokować śląsk a później Jarko dopasowywał całą resztę
ucho.77 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin:
pajda Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin: wiesz dlaczego, żebyś nie obrzygał komuś balkonu
ucho.77 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin: wiesz dlaczego, żebyś nie obrzygał komuś balkonu Przeca to ty zalatwiasz to przez okno:grin: ---------- Post dopisany 22-03-2014 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 21:09 ---------- PANOWIE KTO RUSZA JESZCZE POPOŁUDNIU poza mną i pajdą*
pajda Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin: wiesz dlaczego, żebyś nie obrzygał komuś balkonu Przeca to ty zalatwiasz to przez okno:grin: ---------- Post dopisany 22-03-2014 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 21:09 ---------- PANOWIE KTO RUSZA JESZCZE POPOŁUDNIU poza mną i pajdą* no chyba nikt ucho nie przejmuj sie będziemy mocniejsi wieczorem
stanley Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin: wiesz dlaczego, żebyś nie obrzygał komuś balkonu Przeca to ty zalatwiasz to przez okno:grin: ---------- Post dopisany 22-03-2014 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 21:09 ---------- PANOWIE KTO RUSZA JESZCZE POPOŁUDNIU poza mną i pajdą* no chyba nikt ucho nie przejmuj sie będziemy mocniejsi wieczorem oby nie jak w Zatorze
pajda Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 :thumbup1:w tym roku będę mial niżej:grin: wiesz dlaczego, żebyś nie obrzygał komuś balkonu Przeca to ty zalatwiasz to przez okno:grin: ---------- Post dopisany 22-03-2014 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 21:09 ---------- PANOWIE KTO RUSZA JESZCZE POPOŁUDNIU poza mną i pajdą* no chyba nikt ucho nie przejmuj sie będziemy mocniejsi wieczorem oby nie jak w Zatorze nie panikuj
ucho.77 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 ale to wszystko ujj bo multis stwierdził że nie jedzie bo nie będzie miał z kim pić:grin:
szymeniu Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Miron, gdzie się spotykamy w SGL ? Na 9 będę
miron78 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Gdzie Ci wygodnie kolego - możemy się umówić gdzieś na A4 a możemy jechać z samego centrum SGL (Knurowa:decayed:) ze stacji Orlen - pojadę ja, może Diman, Ty ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- Knurów ul. 1 Maja 9 (kilka km od autostrady A4 - zjazd Gliwice-Rybnik) ---------- Post dopisany 24-03-2014 at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2014 at 23:32 ---------- To może tym razem faktycznie punk startowy zrobimy w Knurowie - Pucek chce Ci się zjechać na Orlena ? ---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Bukowina Tatrzańska - Prognoza pogody dla Bukowina Tatrzańska, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl
Rekomendowane odpowiedzi