kamil-vag Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Dlatego lepiej to zrobić na 2 oddzielnych modułach...
pdk Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) To akurat mi nie przeszkadza bo nie podpinam się pod mijania, ten moduł też można programować przez USB więc już wyłączyłem funkcje drl. @kamil-vag sprawdzę wpinając ten zielony, mam nadzieję że to to. Edytowane 1 Lutego 2021 przez pdk
pdk Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Pogadałem jeszcze ze sprzedawcą tego modułu i faktycznie problem był z zielonym przewodem, to on czyta czy jest 12v na postojówce i wyłącza funkcję CLH. Teraz wszystko śmiga. Powiedzcie mi czy z modułu o takim schemacie da się wyrezać żeby CLH też odpalał światła tył? Wiem że tak tutaj rezaliście ale mój moduł ma tylko dwa fioletowe gdzie puszcza sygnał po centralce i obydwa poszły na halogeny przód.
Pellek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 mam pytanie czy w b7 da sie przekodowac zeby na leaving home nie palily sie halogeny tylko postojowki? z gory dzieki
Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 godziny temu, Pellek napisał: mam pytanie czy w b7 da sie przekodowac zeby na leaving home nie palily sie halogeny tylko postojowki? z gory dzieki Nie da się.
Garnus Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Podłączyłem sobie na szybko jakiś tani czujnik zmierzchu i sprawa wygląda tak że działa ale do momentu aż nie wsadzę przełącznika do kostki ? wtedy światła już nie chcą się zapalić z pomocą tego czujnika ? ktoś wie dlaczego mam przełącznik w wersji low 8e0 941 531c
Rekomendowane odpowiedzi