fafnasty Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 zabieram sie za czarny sufit zastanawiam się czy czarny materiał naklejać za pomoca kleju w spraju na istniejący juz ori materiał czy ten ori zerwać i dopiero kleić na gołą dyktę?? prosze o wypowiedz potomnych ktos kto to ogarniał u siebie
OLI_B5 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 jak przykleisz na stary materiał to zawsze jest ryzyko że odejdzie , ja kleiłem na gołą dykte , klej rozprowadzałem pędzelkiem i trzyma jak głupie
fafnasty Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 o i takiej odpowiedzi oczekiwałem czyli zrywam jaki klejem kleiłeś?
OLI_B5 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 wiesz co teraz dokładnie nie pamiętam , jutro zerkne i podam nazwe
fafnasty Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 ok jakies cenne wskazówki tez sie przydadza może nawet być pw
Neemzi Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 możesz dodać jakieś fotki jak to wygląda ?
ivan1977 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Nie raz kleiłem sam na nowo sufit w Hondzie i zawsze zrywałem materiał pózniej oczyściłem do gołej dykty zaipregnowałem i kleiłem i było cacy sufit jak nowy a kleiłem skaj także ciężki materiał w obróbce klej oczywiście do tapicerki
OLI_B5 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A nie lepiej wyflokować? Kwestia gustu i ceny
Rekomendowane odpowiedzi