czarny Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Witajcie zastanawiam się nad pomalowaniem ramki grilla przedniego oraz środka bixenonów w czarny kolor, nie wiem jak to będzie wyglądało na samochodzie bo kolor dość taki nietypowy, proszę o opinie na ten temat. Może ktoś się z tym spotkał. Dla przykładu przesyłam zdjęcia samochodu wraz z tyłem na którym widnieje czarna dokładka zderzaka i czarne końcówki, należy zwrócić uwagę na czarne szyby i felgi ciemny grafit na lato, ale niestety tez na relingi.
MAT1000 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Masz boczne chromy + relingi, jak dla mnie będzie się gryzło. Zmienił bym grill na model który ma środek i ramkę rejestracji czarną a chrom naokoło zostawił. Lampy wkład na czarno
Bruuuum Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Do tego włoskiego koloru pasuje tylko drewno
gurales Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 witam, a ja mam pytanko z innej beczki. W Twoim aucie zamontowałeś tę dokładkę od seata leona cupry?
czarny Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 zgadza się, troszkę już jest zmarnowana, ale na dniach bedzie siedziała jak ta lala
Awra Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ja bym poszedł w większe kółko, obudowy luster satyna i lekka gleba do tego zestawu, może kratka grilla w czerni i będzie ok. Tył mi się nie podoba z tą czarną dokładką - tzn. może to wina czarnych końcówek ale teraz to wygląda nieestetycznie jak dla mnie.
czarny Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Kolego robisz ot przeczytaj temat ;-)
luki89 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Kurde tez własnie nosze się z takim zamiarem ale chciałbym odrazy felgi prysnąć na czarno a są świeżo po renowacji i troche szkoda
LAKI_73 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Black gloss kolorek na grila rewelka,mam i wyglada super
kdawid Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 moim zdaniem żeby założyć czarny grill należało by wymienić relingi na czarne i usunąć chrom z wokół szyb. inaczej będzie to wyglądało dziwnie
bigos_s Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ja wczoraj odebrałem auto z wylakierowanym całym grillem i ramką w czarny połysk moim zdaniem wygląda to lepiej niż tylko ramka w czarnym a grill w graficie ale ja nie mam boków w chromie.
Rekomendowane odpowiedzi