46lukasz Opublikowano Poniedziałek o 22:28 Opublikowano Poniedziałek o 22:28 tutaj hamulce 345mm z S5 z plakietką z logiem S, kod hamulców 1LJ tutaj hamulce 345mm z A5 chociaż nie wiem w jakiej wersji występują takie, kod 1LD, wyglądają na takie same tylko bez loga S tutaj hamulce z Q5 o których mówię, 345mm, kod 1LJ jak w S5 przykładowe zdjęcie takiego zacisku z Q5
Dev Opublikowano Wtorek o 10:31 Opublikowano Wtorek o 10:31 (edytowane) A4 i A5 - tłoczek fi 57 A6, A7 i Q5 - tłoczek fi 60 do czego w ogóle zmierzasz bo nie qumam ? Edytowane Wtorek o 10:32 przez Dev
46lukasz Opublikowano Wtorek o 10:38 Opublikowano Wtorek o 10:38 (edytowane) no zastanawiam się czy ten zacisk z Q5 to to samo co z S4/S5, tylko bez znaczka S, bo ten z Q5 jest dużo tańszy ale tak jak mówisz, Q5 ma tłoczek 60mm a S4/S5 ma tłoczek 57mm, jest numerek z tylu zacisku, mimo ze zestaw nazywa się 1LJ w obu przypadkach to teraz pytanie: lepiej swap na 345mm i większy tłoczek czy mniejszy, czy jest w ogóle duża różnica, czy zwiększając średnicę o te 3mm trzeba cos jeszcze zmienić? Edytowane Wtorek o 11:31 przez 46lukasz
janusz75 Opublikowano Wtorek o 11:35 Opublikowano Wtorek o 11:35 mam u siebie swap na 345mm wraz z zaciskiem z Q5... wszystko pasuje bez problemu, przy czym ja specjalnie szukałem zacisku z Q5 właśnie ze względu na większą średnicę tłoka...
46lukasz Opublikowano Wtorek o 11:40 Opublikowano Wtorek o 11:40 okej dzięki za info, dobrze wiedzieć z doświadczenia kogoś innego ze wszystko dobrze działa.
Rekomendowane odpowiedzi