Wafel1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Właśnie się zastanawiałem, jak mogłem przeoczyć jakieś A4 czym leciałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 hehe.. Renault clio białym vanem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cuber przed sekundą, Nowohucka /Stoczniowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dziś wieczór b7 czarny avant kr666, wielicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dziś wieczór b7 czarny avant kr666, wielicka z grillem od rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Koło 17:00 na skrzyżowaniu Nowosądeckiej i Wielickiej widziany Gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Rano 4.04.2013 na Wąwozowej granatowy sedan B5 z ciemnymi kloszami ok 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pozdrowienia dla srebrnej b6 na klubowych ramkach która 04.04 po 16 leciała z NS w kierunku Librantowej (czarna a3 na ramkach a3-clubu) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 b5 sedan 1.8 T +Q KR...RV (kolega ostatnio na spocie prezentował działanie ''blow off'' nie pamietam nick'a z forum) zaparkowany na zakopiańskiej koło salonu forda,widywany dość często w tych okolicach , b7 sedan 2.0 tdi chyba z Q kółka 17'' na ul.wysłouchów krakowskie blachy +ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadopl Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 z wgniecionymi drzwiami to ja wstyd tak jezdzic ale gosc we mnie wjechal i mam problemy z odzyskaniem odszkodowania ;/ bede tak jeszcze straszyl tym bokiem az wygram w sądzie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 aleje widziany i rozgadany Lenoxik hehe, fajnie sie gada przez tylną szybe ale wypas ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- powiem Ci że łądnie sie prezentuje to Twoje wozidełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 aleje widziany i rozgadany Lenoxik hehe, fajnie sie gada przez tylną szybe ale wypas ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- powiem Ci że łądnie sie prezentuje to Twoje wozidełko proszę Cie paści jak każde inne za to Twoje robi robotę, s-line, dwa kominy, czarna szyba, LEDy... pierwszy raz gadałem z kierowcą auta przez tylną szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dawid Prosto i na temat wszyscy wiedzą gdzie i kiedy :grin: Lubię tą Twoją skromność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Myślałem że mógł to być gegfr, który jechał ode mnie z roboty ja mam dokladki w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 9.04.2013 około 8:15 na 90% Gruszka na skrzyżowaniu koło Lidla na Wielickiej wyjeżdżający z Dworcowej na Wielicką w kierunku Wieliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 9.04.2013 około 8:15 na 90% Gruszka na skrzyżowaniu koło Lidla na Wielickiej wyjeżdżający z Dworcowej na Wielicką w kierunku Wieliczki Nowym RS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 B5 czarny sedan RSR lub SRS parking na Dobrego Pasterza /na tyłach bloku/ ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- Dawid Prosto i na temat wszyscy wiedzą gdzie i kiedy :grin: Lubię tą Twoją skromność chłopak był gdzieś i robił coś o czym nikt nie wie :wink:a tu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 9.04.2013 około 8:15 na 90% Gruszka na skrzyżowaniu koło Lidla na Wielickiej wyjeżdżający z Dworcowej na Wielicką w kierunku Wieliczki Nowym RS4? Jakąś B5 w avancie... a że między pasami jezdni są betonowe bloki, które je oddzielają to nie dojrzałem czym... i nie jestem na 100% pewny czy to on:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi