jurekkrak Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dziś o koło 15.30 Jarko sobie śmigał z petem w paszczy z rybitw w stronę mogiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator5000 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Kolega Ozi dzisiaj na na Zjeździe Później jakieś niebiesko szafirowe b6 trąbnęło na mnie na Chodkiewicza Cuber to Ty śmignąłeś przede mną na zwężeniu na nowohuckiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kolega Ozi dzisiaj na na Zjeździe Później jakieś niebiesko szafirowe b6 trąbnęło na mnie na Chodkiewicza Cuber to Ty śmignąłeś przede mną na zwężeniu na nowohuckiej ? szafirowe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jarko dzisiaj o 01:00 na myjce na BORA BORA A to Ty na mnie trąbiłeś Dziś o koło 15.30 Jarko sobie śmigał z petem w paszczy z rybitw w stronę mogiły Hehe fajnie się stało w koreczku Sporo znajomych tam spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dzis kolo 10 na alejach przy kleparzu jedyne na świecie audi 159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dzis kolo 10 na alejach przy kleparzu jedyne na świecie audi 159 To ja czyli jednak ramki są widoczne Piękny masz ten samochód , niestety nie machnąłem bo nie widziałem ramki , dopiero jak mnie wyprzedzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jarko po 23:00 na BP na Bora Komorowskiego a później mini spot na parkingu pod realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Waski wczoraj na nowohuckiej ok 18-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Cuber dziś ok. 14 za biurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wczoraj 16:20 czarna b6 sedan widziana na grzegórzeckiej 79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Cuber dziś ok. 14 za biurkiem dobrze że nie pod :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Pozdrowienia dla pani z czarnego sedana B6 KOL 1Pxxx z klubowymi rameczkami widzianej dzis ok. 11:30 pod McDonaldem w Olkuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 siemian moze bedziesz jechał koło bonarki , tylko dokladna godzine i dzien mi podaj, bo mi ten hansolo potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 :decayed: oj czaki czaki. Myśle ze w tym tygodniu jest szansa że wymienie w końcu tą szybe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Cuber i Macius jak wczoraj meczyk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzisiaj srebrne B5 2,8 q z naklejką klubową Tarnów Krakowska na przeciwko hotelu Tarnovia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Godzina 13,Pod M1 srebrna B5 avant TDI Pozdrawiam Kto to przyznac sie bo nie poznalem kierowcy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 kto jechał 10.05 autostradą a4 w strone Krakowa, widziany na bramkach w Kato miał tylko ramki klubowe , szara B6 w avancie na felgach MAM'a 17 blachy o ile pamiętam KR 37.... albo 73.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Wczoraj, rondo Kocmyrzowskie - longinus Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi