sebek Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Masz rację, tylko pobieżnie przejrzałem.. A w takim razie ten przycisk z autem na wzniesieniu na tym samym zdjęciu do czego służy?
Love-AUDI Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 mam pytanie , jak zrobiłem tego moda to przycisk Drive Select miałem ustawiony na inwidual czyli na ustawienia jakie sobie ustawiłem na mmi i zawsze tak miałem a od pewnego czasu zauważyłem że jak włączę zapłon to sam mi się przestawia i na włączniku i zapala się Auto , przełączę ręcznie przyciskiem na Inwidual i jak wyłączę zapłon i ponownie włączę to znowu przełącza się na Auto , dlaczego tak się dzieje , co jest przyczyną , przedtem tak nie miałem jak ustawiłem na Indiwidual tak zawsze było , żadnych błędów nie ma
simon__75 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 U mnie w kanalach ustawione jest na auto i tak zawsze "auto zaczyna". Sam na indywidual przestawiam. Po wylaczeniu zaplonu wraca na auto bo tak ma w kanalach opisanych w pierwszym watku ustawione.
Hohe Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Sprawa kodowania. Poszukaj w tym wątku.
simon__75 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Nic Ci sie w ustawieniach kanalow nie przestawilo ?
Love-AUDI Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 faktycznie kanały były przestawione wszystkie na 2 , dziwne , zakodowałem ponownie i wszystko wruciło do normy dzięki za podpowiedz
andynl Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 faktycznie kanały były przestawione wszystkie na 2 , dziwne , zakodowałem ponownie i wszystko wruciło do normy dzięki za podpowiedz Ten typ tak czasem ma, u mnie kiedyś zniknął sam z siebie GAUGE TEST
pocas Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Miałem robionego swapa z 3G na 3G+ i szczerze mówiąc nie przyglądałem się temu na starym MMI. Jak zmienie sobie na MMI tryb ADS to nie zmienia mi się podświetlenie na guziku. Gdzie szukać błędów w kodowaniu?
Gajzer Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Witam.Jeżeli posiadam juz ori ADs, czyli w mmi moge ustawić przycisk individual i mam panel z przyciskami to czy moge jeszcze coś zakodować? Posiadam manuala w quatro i zastanawiam sie czy sa jeszcze jakies ustawienia .??
skotmen Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Pytanko mam MMI 3G+ i jak to zakoduję czy z poziomu MMi mogę przestawiać między 1 = Comfort 2 = Auto (Standard)3 = Dynamik4 = Individual a servotronic jest Edytowane 23 Października 2014 przez skotmen
lukas309 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Jak w MMI BASIC wejsc w ukrytr menu ???? caly czas mam blad CHARISMA CONTROL MODULE w 09 - NO SIGNAL posiadam servotronika na DYNAMIC nie to auto )))) co bylo
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 caly czas mam blad CHARISMA CONTROL MODULE w 09 - NO SIGNAL Pierwszy post Jedyny bład w kompie to brak przyciskow jak ktos sobie go nie załozy
wit007 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy mogę zadać głupie pytanie - gdzie sprawdzić, czy w aucie jest Servotronic? Starałem się znaleźć w wątku, ale mi się nie udało
sebek Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Czy mogę zadać głupie pytanie - gdzie sprawdzić, czy w aucie jest Servotronic? Starałem się znaleźć w wątku, ale mi się nie udało w pierwszym poscie masz napisane:) "Kod przekładni servotronic 1N3 - zwykła 1N1" sprawdz w kodach wyposazenia Edytowane 18 Listopada 2014 przez sebek
wit007 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Pomysł ze sprawdzeniem kodu we wlepce w książce dobry, ale... go tam nie ma. Ani 1N1, ani 1N3. W poliftowych chyba jest inaczej. Ale jak?
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 w polifcie jest wspomaganie elektryczne
wit007 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzięki Czyli mod nie ma w poliftach większego sensu?
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzięki Czyli mod nie ma w poliftach większego sensu? w polifcie sa ; - elektromechaniczne wspomaganie układu kierowniczego kod 1N8 - elektromechaniczne wspomaganie układu kierowniczego DYNAMIC kod QZ7
Sensei Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam QZ7 Ja też. Czy coś możemy z tym zrobić ?
Rekomendowane odpowiedzi