Grabek94 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam, mam sedana z początków produkcji czyli 95r. Chciałbym się dowiedź jak umiejscowione w oryginale były narzędzia i lewarek. Z racji, że mam gaz, to jest to wszystko w tej wnęce pod podłogą po lewej stronie. Czy oryginalnie było to w jakiejś walizce czy lewarek był poprostu włożony bez żadnej osłony tak jak u mnie. Narzędzia mam w takim oryginalnym czarnym "worku". Chciałbym się dowiedzieć czy może to być bardziej ergonomicznie ułożone w bagażniku
jacek70 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ori było właśnie w czarnym worku we wnęce po lewej.
Grabek94 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Aha. Czyli mam wszystko zgodnie z ori. W sumie to szkoda, że nie wymyślili czegoś sensowniejszego na to miejsce.
monsiejowa Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dołączę się do tematu i zapytam w takim razie gdzie była fabrycznie schowana gaśnica?
Fido Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fabryka gaśnic nie montowała. To Polski przepis nakazuje ich wożenie.
huzio00 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 możesz zakupić lewy boczek z polifta z klapką lewarek z podnośnikiem masz w walizce mocowany na stelarzu od zmieniarki
MATIUS Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Polecam ten mod tani i fajny sam takie coś zrobiłem pare dni temu co prawda nie mam stelarza na zmieniarkę i walizeczki ale upchałem tam parę gratów
Grabek94 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A sama walizeczka nie ma wymiarów podobnych do tej wnęki ori na lewarek? Może by samą ją kupić i tam wpasować?
Rekomendowane odpowiedzi