C. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Muszę kupić dojazdówkę, ponieważ mam lpg, a potrzebuję włożyć do bagażnika cały wózek dziecięcy, gondola plus stelaż i koło które wożę w bagażniku mi przeszkadza. Na lato mam założone 17 cali, a na zimę 16. Czy mogę kupić 15 cali dojazdówkę, tak żeby kawałek doturlać się do wulkanizacji w razie czego? Czy ta z aukcji byłaby ok? Mam zwracać uwagę tylko na rozstaw? Czy et też jest ważne? Moje auto to a6c5, 1,8t. KOŁO DOJAZDOWE 5X112 R15 (AUDI, VW, SEAT, SKODA, MERCEDES)
pastaldo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A jakie tam masz hamulce? Trzeba sie upewnić że Ci wejdzie na zacisk i nie będzie obcierać. Poza tym taka duża różnica w rozmiarze nie jest zdrowa i będzie ABS głupiał.
michalm320 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Do A4 B6 z 1.8T 150KM koło dojazdowe 15 cali nie wejdzie na zacisk. Przerabiałem temat. Minimum 16 cali jeśli chcesz dojazdówkę. Zwykła stalowa 15 cali pasuje bez problemów. Podejrzewam że z A6 jest podobnie.
Fido Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 We wlepce z ciśnieniami powinien być rozmiar dojazdówki.
ryfi01 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 dojazd 15 bedzie za mala na 90procent
Rekomendowane odpowiedzi