miron78 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Foto na szybko bez opon i bez auta Edytowane 6 Września 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Co ty tam Mirek modzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W grafit trzebabyło Panie w grafit biały słabo wypadnie przy białej budzie..... to już lepiej trzebabyło w pomarań w zimie było by Cię widać przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W razie czego przygarne białe i oddam grafit :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 nic nie zamierzam zmieniać w kwestii zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Zobaczymy jak to będzie wyglądać, ja myślę, że będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 nic nie zamierzam zmieniać w kwestii zimy Doszły mnie słuchy, że jednak zamieniasz auto na zimę w związku z nieplanowanym przypływem 250kzł z sobotniego losowania mini lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 1. Gdybym wygrał to i tak nie zminiłbym autka bo jestem z niego mega zadowolony 2. Jeżeli wygrałem a o tym nie wiem to masz ode mnie 20 tyś zł za to dobre info aczkolwiek nie specjalnie bym liczył na tą kasę na Twoim miejscu bo jeszcze nie słyszałem że wygrał ktos kto nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Może waro zacząć, bo w Knurowie szczęście dopisuje To już chyba druga wygrana w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 o kurcze - a to nawet nie wiem jak to było w jendym z filmów "nie pozwole aby w tym mieście przybyło komuś 1/4 bańki bez mojej wiedzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 mnie ostatnio znowu zaczyna nosić na zmianę A5tki.. problem tylko polega na tym, że nie wiem na co ewentualnie zmienić bo A5 to naprawdę fajne auto i ciężko będzie je czymś zastąpić.. bo A6, takie jak bym chciał jest "trochę" drogie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 i do A6 nie wchodzą koła z głębią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 do rs wejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jedrekx bierz polifta w 3.0tdi i s-tronic - jedyne wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jedrekx bierz polifta w 3.0tdi i s-tronic - jedyne wyjście Polecam ,świetny samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jedrekx bierz polifta w 3.0tdi i s-tronic - jedyne wyjście o tym też myślę.. tylko jak polift to sportback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak nie wchodzą? Po zimie pokaże Ci, że wchodzą :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) przymiarka tak na szybko Edytowane 17 Września 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) a mówiłem że będzie ładnie....................jak na zimę Edytowane 17 Września 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi