Seikokilla Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Rezaj rezaj obczaje jesienią efekty Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 Rezaj rezaj obczaje jesienią efekty Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 W czwartek podjedź to już zobaczysz co i jak. Zaczęło się fisowanie Jak wszystko ogarnę to się pochwale jak wyszło
grucha1 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ogarneles juz ten licznik do konca?
novwy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 Jeszcze nie, widzisz na jakim jestem etapie - kabelkologia
grucha1 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ja dzis tez ogarniam ten wyswietlacz pamietasz jak tam bylo podlaczenie tych trzech kabli
xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 paździerz nie namieszaj tylko w kablach co by nie piszczało grało i migało
novwy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) raczej tak a co? oprócz tego że syf i trochę pracy przede mną aby je doczyścić to raczej ok, jeden jakiś zadzior na rancie i lakier do odświeżenia Edytowane 9 Września 2014 przez novwy
ivan1977 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Syfu to może troche było ale bez przesady fele stały od wiosny w garażu przed wysyłką umyłem ile mogłem i faktycznie lakier troche do odświerzenia
novwy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Syfu to może troche było ale bez przesady fele stały od wiosny w garażu przed wysyłką umyłem ile mogłem i faktycznie lakier troche do odświerzenia Dla mnie kolego to stan ich jest słaby, ja mam fele po sezonie jak zmieniam doczyszczone. Ale spoko poradzę sobie Mój nowy zimowy felunek, świeżo odmalowane Edytowane 30 Października 2014 przez novwy
TyBucu Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 O, masz garaż z kanałem. To już wiadomo gdzie będzie kolejny spot
novwy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Andi na ochotnika sie zglaszasz posprzątać garaż
TyBucu Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Nie ma sprawy, ale w zamian mam karnet na korzystanie
novwy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Kanał cały w gratach, opony, zderzak, itp
TyBucu Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Ty sie nie martw dam se rade, co do wyrzutki to sprzedam a co sie przyda przygarnę
novwy Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Tak to kombinujesz, spoko zobaczymy ;-) Czas zająć sie dekielkami Zastanawiam sie nad pomalowaniem loga kontur tylko nie wiem jaki kolor, czarny? Jakieś pomysły, podpowiedzi. Wszystko skompletowane mam nadzieję ze uda sie zakończyć podłączenie FISa. Miska z czujnikiem oleju, jutro montaż.
Gość cwiara Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Coś słabo jedziesz Chyba trzeba zmienic na prodzekt Janusz
Rekomendowane odpowiedzi