karpatka Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) No to oto mój nowy nabytek tak o to wygląda po zakupie i ręcznej polerce lakieru Wyposażenie :Silnik 1.9 TDI AJMLakier LZ5KXenonyKubełkiTrójramienna kieraNie wiem czy to fis czy 1/2 fisAlu 16"Radio Alpine + głośniki przód i tył pionierkiClimatronicElektryczne szybyPodgrzewane fotelePodłokietnikWnętrze i tablica podświetlone ledamiUchwyt ori na kubekPrzyciemnione szybkiABSASRDalsze plany :Zderzak przód od eski lub lakierowanie tegoOpony letnie toyo t1rWiększe tarcze przód i tyłNowe klocki i zaciski ATEMalowanie zaciskówNowy FMICAlusy na białoFotele w czerwoną skóręKierownica do obszyciaDekory na białoNowe fele i opony na zimę może te co mam pójdą na zimę a nowe na lato jakieś 18"Obowiązkowo gwintListwy i progi od eskiWycieraczki od paska b5No to poszły mody :Nowe akoZaślepienie egrWycięcie kataMalowanie zderzakaNowe alufelgiNowe oponki x4Ledowe podświetlenie kompletneSesja w lesie na rybkach Nowe alu i już pomalowany zderzaczek Zaciski w czarny macik Bixy na pokładzie Edytowane 29 Marca 2015 przez karpatka
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 narazie seryka, czekam na rozwój:decayed: to forum to inwazja budżetu pamietaj:slina:
xBladex Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Seryjka ładna:thumbup1:..z kołami masz racje..te może nawet spróbuj sprzedać a na lato większe...a ja dodam od siebie ze forum umie w bani namieszać
fanthomas18 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 narazie seryka, czekam na rozwój:decayed: to forum to inwazja budżetu pamietaj:slina: Czasami zastanawiam się o ile byłbym bogatszy gdyby nie forum:grin:
fanthomas18 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 No tak, tylko ostatnio moja kobieta zapytała mnie czy mam jakieś oszczędności to nie mogłem się powstrzymać i wybuchłem śmiechem:decayed:
karpatka Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Tak samo miałem jak paskiem b3 latałem
Maniu. Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ładna furka, kolor przyjemny dla oka plany Szczepanowo k. Barcina, kojarzę tereny. Ze żnińskiego kupowałem furę.
fanthomas18 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Tylko quattro brakuje:wink: A tak pozatym:thumbup1:
karpatka Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ładna furka, kolor przyjemny dla oka plany Szczepanowo k. Barcina, kojarzę tereny. Ze żnińskiego kupowałem furę. No to może niedługo spotkamy się na jakimś zlocie ---------- Post dopisany 05-05-2014 at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2014 at 21:27 ---------- Zastanawiam sie jakie felgi i przedewszystkim jaki kolor felg by pasował do tego lakieru ---------- Post dopisany 20-06-2014 at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 18:28 ---------- No i niestety mamy bum kolejne koszty. ..
tomacho Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 no ja tez mam lz5k identyczny :DD i ja bede fele malował na bialo, wydaje mi sie , ze najlepsze połączenie
karpatka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 Up up ---------- Post dopisany 09-07-2014 at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany 06-07-2014 at 05:15 ---------- No i nowe klamoty zamówione Boczki pod 4 elektryki Podloga pod silnik Nowe gumowe listwy na drzwi Nowa klameczka Wiązki pod 4 ele Foty po montażu Dawno mnie tu nie było i między czasie się trochę działo mianowicie niekontrolowany poślizg po którym : -pękł zderzak -rozsypała się chłodnica -intercooler do wymiany -oponki również -posypał się halo -oraz ranty na felgach poszarpane Foteczki: Także: -zderzaczek został pospawany i odmalowany -chłodnica i intercooler wymienione -OOOO otrzymało 2 nowe nanki i 2 conti sport -halo zamontowane nowe ori -a felgi zostały wymienione i są na fotkach wcześniej Następnie zostały wykonane drobne naprawy i mody. Autko otrzymało: -nowy rozrząd,pasek,hydronapinacz oraz pompę pakiecik od ruville lecz standardowo w pudełku wszystko INA -razem został wymieniony olej na Castrol Edge 5W40 oraz filterek -pasek wieloklinowy alternatora -napinacz alternatora -napinacz klimy -zamontowana została podloga pod silnikiem -CCCO otrzymało ramkę halo -oraz nowe welurowe dywaniki
peacenotwar Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Grubo z tym ślizgiem... Mam nadzieję, że nie będzie problemów z przywrócieniem autka do poprzedniego stanu, bo na prawdę fajny egzemplarz
karpatka Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Naprawy już zakończone lecz rama dostała 3mm lecz chwilowo brak funduszy żeby pociągnąćWiosna idzie auto prawie spłacone także trzeba klamoty zbierać ostatnio wpadł gwint na przód ta technix sportowe tylne też ta technix lecz chce również gwint także zanim założę kupię gwint na tył Dziś również ramka grila otrzymala kolor czarnego matu : A schowek przy gałce skrzyni został odświeżony Było: Jest : I na koniec rodzinnie Edytowane 17 Stycznia 2015 przez karpatka
peacenotwar Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chciałbym taki wyjazd z garażu
karpatka Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Hehe jeszcze z mojego w obie strony taki wyjazd jest Hehe bixy wleciały zdjęcie robione sandałem w dziupli wieczorem w weekend bedzie lepsze Ktoś pomysły na dalsze mody co następne ??
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Dla mnie Czekam na lepsze foty i będę musiał u siebie też ogarnąć lampy na czarno Czasami się kiedyś nie mijaliśmy w Barcinie jak śnieg był?
karpatka Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 hym hym nie wiem bardzo możliwe bo to moje ulubione miejsce do pojeżdżenia nie ma co robić to do barcina a to hot dog pograc w maszynki znajomi albo tak polatać trzeba mnie było ścigać
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Ja wyskoczyłem tylko na myjkę do Barcina i się zwijałem bo w trasę musiałem lecieć dalej, więc czasu nie było na pościg Ale się chyba mijaliśmy bo ramki klubowe i kolor mój ulubiony LZ5k Na takiej wąskiej ulicy Po googlemaps to wychodzi, że na kościelnej to było Edytowane 23 Lutego 2015 przez Maniu.
karpatka Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja wyskoczyłem tylko na myjkę do Barcina i się zwijałem bo w trasę musiałem lecieć dalej, więc czasu nie było na pościg Ale się chyba mijaliśmy bo ramki klubowe i kolor mój ulubiony LZ5k Na takiej wąskiej ulicy prawdopodobnie na kościelnej ?? koło mostu taka ? jeśli ramki klubowe i lz5k to napewno ja nikt takiej prócz nas nie ma na okolicy
Rekomendowane odpowiedzi