Iverson Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nadszedł czas na zmiany, pojawił się okaz w avancie więc ostał zakupiony. Bazowo AJM 115ps z 2000r narazie bez większych przeróbek. Jak widać granacik z zewnątrz i wewnątrz. lista modyfikacji będzie dość długa ale na to trzeba, przede wszystkim siana i czasu. Wyposażenie: - ori xenon - czujniki parkowania-tył - relingi w chromie - szyberdach - klimatronic - drewniane dekory - bose - kubełkowe skórzane el. ustawiane , z podparciem lędźwi fotele - podgrzewane siedzenia - pół fis - 4 el. szyby - podłokietniki - pakiet oświetlenie - 3-ramienna kiera S4 - alu ori 16" - hak - zawiecha 1BE Mody: - program na 145ps i 340Nm - polerowane nakładki wydechu-fifuszki skierowane w dół jak na diesla przystało - grill od RS4 B5 - gwint KW - emblemat "T" na klapie z wersji 1.8T 180ps - yellow fog lights - felga RH wzór Porsche Turbo - zmiana hamulców na większe -312mm - sticker B5 Battalion avant - zrobiony przelot na seryjnym wydechu + brak kata - sticker wheel -whores - wyrezane kapsle na felgi z logo porsche Plany: - grill od RS4 - gleba -40mm , pojawił się gwint KW i jest teraz dużo niżej niż -40mm - fela od RS6 18" , jest felga 18'' od porsche turbo - żarniki do xena 6000k - ingerencja w mechanikę - lusterka w satynie - obszycie kiery , gałki skrzyni i mieszka alkantarą
Nowak_zg Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Iverson wiesz co...... maluj ja na czarna i rob blizniaka do mojego wnetrze mi sie nie podoba ...ale wiem ze sie idzie do tego przyzwyczaic i moze sie podobac ( jak mialem celice tez mialem niebieskie wnetrze i mi sie wtedy podobalo ) a tak serio to ladna seria na ladnym wypasie .... czekam na mody
grzes1150 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 fajny plener wybrałeś!!! Granatowy środek mi się nie podoba
inco Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 autko miodek zdjecia robiles gdzies kolo rzeszowa?
Iverson Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ehhh ten środek (nie wiem co za mądry to wymyślił)-z salonu auta nie wybieram, idzie się przyzwyczaić do granatu. Foty pstrykałem u mnie na firmie w Pleszewie i Tesco Kalisz.
audia4s4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Iverson fajny wypasik Fajne plany szykujesz
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Może być Wszystko cacy. tylko brak ramek wokół szyb ..i środek "niezwykły" No i Avant Graty Tomek :th:
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Iverson to pracujesz na piaskowni? smigasz moze tym komatsu?
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 nie nie to nie piaskownia. To jest wytwórnia mas bitumicznych-jestem majstrem na wytwórni, a Komatsu śmiga operator Pan Stasiu. Komatsu fajny sprzęt.
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 komatsu juz fajna furka, ja robie na starej Ł-ce a ty to jestes szycha na tej wytworni, powinienes b6 jezdzic
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ł-34 to jest kox : zestaw naprawczy to młotek i przecinak hahahaha. "Szycha"-raczej chłopak od czarnej roboty kierownika...ale pomalutku. ehhh są ważniejsze sprawy niż jeżdżenie super bryką-B5 mi wystarczy. a Ty gdzie pracujesz w Resie??
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 haha Ł-34 jest spoko, a widziales kiedys Ł-31? ostatnio mi sie zaczela fajczyc i musialem sie ewakulowac z kabiny a ja robie kolo rzeszowa na budach glogowskich na takiej malutkiej piaskowni
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 nie Ł-31 nie widziałem, ale byłem na targach budowlanych w Kielcach i widziałem nowe "Ełki" -- kurde klasa zachodnia, sprzęty takie,że szok.
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 mogles nie widziec-to jest rocznik panski jakis 1960 a nowych Ł-ek ja nie widzalem, ale widzialem nowe volvo co skanska kupila, szczena mi opadla... tylko operator sie skarzyl bo niema jak ropy sposcic
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hahahaha to coś słaby ten operator, u nas tankują sobie sami, mają normę której nie mogą przekroczyć i to wszystko-co zostanie to ich. W Poznaniu w NCC jeździly u nas Volvo i Liebheer, 2 lata non stop ładowania kruszyw i nic się nie działo, czasem jakiś wąż od oleju czy powietrza poszedł i to wszystko.
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 tak tak, tylko ze ten sprzet robi sobie wydruki o czasie pracy, spalaniu i ch u j nie wie co jeszcze... wiec chlop ma troche utrudnione zadanie teraz sprzety robia za***iste, tylko ze jak juz sie cos spieprzy konkretniej to tylko serwis, a jak juz sie gwarancja skonczyla to zedra majtki przez glowe
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 kończmy OT bo nikt mi fury nie chwali hyhyhyhy
inco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ok, to ja zaczne - fura pierwsza klasa fajny kolorek i wyposazenie, plany tez miodzio, zakladaj symphony
marinero Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 ale ladne cacuszko!! skads znam ten granacik!! tylko nie zepsuj image bo bana ci zalatwie!!
Rekomendowane odpowiedzi