andynl Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Klocki weź sobie FERRODO a tarcza ja bym brał ZIMMERMAN
main Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 będziesz z eSek zadowolony. tylko uważaj co by Ci kto w d*pę nie wjechał. Ty wyhamujesz
simon__75 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Ski w poprzedniej B6stce tez kilka razy dupsko mi uratowały.... Mam nadzieje,że nie będzie okazji do "ich sprawdzenia" PS.:Czym oczyscic te hamulce ? Moge spryskac je srodkiem do czyszczenia felg i splukac myjka cisnieniowa ? OCZYWOSCI zabezpieczajac przewody hamulcowe....
skotmen Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 eeee no nie patrz ja Cię kręcę a ja się mądrzyłem a faktycznie jest i system bez czujek no to jutro kodowanko :D Właśnie dlatego pytałem bo jeszcze może to działać na czujniku ABS
andynl Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 eeee no nie patrz ja Cię kręcę a ja się mądrzyłem a faktycznie jest i system bez czujek no to jutro kodowanko :D Właśnie dlatego pytałem bo jeszcze może to działać na czujniku ABS Ja tego badziewia u siebie nie ruszałem bo wystarczy że pod pompujesz koło i trzeba wszystko od nowa ustawiać i będzie waliło komunikatami
simon__75 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 eeee no nie patrz ja Cię kręcę a ja się mądrzyłem a faktycznie jest i system bez czujek no to jutro kodowanko :D Właśnie dlatego pytałem bo jeszcze może to działać na czujniku ABS Ja tego badziewia u siebie nie ruszałem bo wystarczy że pod pompujesz koło i trzeba wszystko od nowa ustawiać i będzie waliło komunikatami Ustawienie trwa dosłownie 5 sekund
krystian3769 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 eeee no nie patrz ja Cię kręcę a ja się mądrzyłem a faktycznie jest i system bez czujek no to jutro kodowanko :D Właśnie dlatego pytałem bo jeszcze może to działać na czujniku ABS Ja tego badziewia u siebie nie ruszałem bo wystarczy że pod pompujesz koło i trzeba wszystko od nowa ustawiać i będzie waliło komunikatami Ustawienie trwa dosłownie 5 sekund wystarczy się zatrzymać i potwierdzić pod CAR w MMI
simon__75 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Ponowie pytanie :Czym oczyscić te hamulce ?Moge spryskac je srodkiem do czyszczenia felg i splukac myjka cisnieniowa ? OCZYWOSCI zabezpieczajac przewody hamulcowe....
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Fajny zestaw hebli Będzie hamowało! Nie myślałeś żeby "odświeżyć je delikanie? Blaszki S4 - sitodruk i zaciski też delikatnie prysnąć? Ogólnie fajna furka!
simon__75 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Tak tylko teraz się problem zrobil z tarczami pod te zaciski :/ Aukcja do tarcz z których szarpnąłem te zaciski mówi.:"RYGINALNE PERFOROWANE TARCZE HAMULCOWE PRZEDNIE I TYLNE PRZEDNIE 345X30 TYLNE 330X22 AUDI S4 B8 2008/2012 CENA ZA KOMPLET 4 SZTUK" A jak się okazuje (dzięki wiedzy Wandeja) to to są tarcze do polifta :/ Fajny zestaw hebli Będzie hamowało! Nie myślałeś żeby "odświeżyć je delikanie? Blaszki S4 - sitodruk i zaciski też delikatnie prysnąć? Ogólnie fajna furka! Pewnie nie byłby to głupi pomysł.....Tylko z czasem troszke kiepsko stoję :/ Na środe (23go) musze mieć je już wymienione a wątpie żebym się w tym czasie wyrobił Edytowane 15 Września 2015 przez simon__75
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 No to trochę mało czasu ale później możesz żałować, że tego nie zrobiłeś...
simon__75 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Tylko kto by mi to piknie ogarnął do środy ? I sprawa najważniejsza..ile ________________________________________________________________________________ Puk Puk kurier....Kilka nowych rzeczy do autka.... Edytowane 15 Września 2015 przez simon__75
krystian3769 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 powiem tak....też i do ząbców a ta wazelinka ?
simon__75 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) powiem tak....też i do ząbców a ta wazelinka ? Jaaaki dowciapny ! _____________________________________________________________________ Pany....jak wyciągnąć zewnętrzny kolcek z zacisków Sowych ?? Edytowane 16 Września 2015 przez simon__75
Dev Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 W zacisku masz dziure wkladasz srube i jeb młotkiem Ale najpierw musisz wyciagnac ta sprezysta blaszkę
Rekomendowane odpowiedzi