Jumis Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam. Jak w temacie. Wczoraj było wszystko Oki ,dziś rano nie mogłem odpalić. Co poradźcie?
sciemamcz Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Kolego co prawda w innym aucie ale przypadek może być podobny, miałem opla dzień wcześniej rozpiął się delikatnie kluczyk i nie odpala, mruga kontrolka immobi. załamka gdyż ta sama kontrolka odpowiadała za pompę paliwa diesel (regeneracja 3,5 tyś) czarne myśli i diagnostyka komput. na szczęście błąd immobil. i chwila natchnienia sprawdzam dywanik pod kierownicą a na nim maleńki magnesik z immob. z kluczyka wypadła franca gdy rozpiął się kluczyk, włożyłem i zapalił od strzała.
jacek70 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Zdejmij obudowę kiery i zobacz czy nie odłączyła się kostka 2pin która jest przy stacyjce.
Gość cwiara Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Prawdopodobnie problem z pętlą przy stacyjce. Sprawdz połaczenie tej kostki jak kolega wyzej pisal. Dobrze by bylo jakbys podpiął pod kompa i zczytal błędy.
Jumis Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Więc wróciłem z tyrki i kontrolnie podszedłem odpalić i jak niby nigdy nic odpaliła.Kluczyk sprawdzałem w środku i "kapsułka" jest.Jutro w robocie podłącze go pod VAG'a i zobaczymy co powie. Irytuje mnie to strasznie gdyż nie wiadomo kiedy znów spłata takiego figla... ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Prawdopodobnie problem z pętlą przy stacyjce. Sprawdz połaczenie tej kostki jak kolega wyzej pisal. Dobrze by bylo jakbys podpiął pod kompa i zczytal błędy. Kolego a jak kompletnie wywalić to ustrojstwo? Tz. Immo
Gość cwiara Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Można za kilkadziesiąt zł kupić i wlutować emulator immo.
andrzej22 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Może bawiłeś się pilotem zamykanie, otwieranie tak kilka razy to spróbuj zamknąć auto kluczykiem otworzyć i odpalić.
Wihajster Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Może bawiłeś się pilotem zamykanie, otwieranie tak kilka razy to spróbuj zamknąć auto kluczykiem otworzyć i odpalić.a co ma pilot do immo??
Jumis Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Może bawiłeś się pilotem zamykanie, otwieranie tak kilka razy to spróbuj zamknąć auto kluczykiem otworzyć i odpalić. Jeszcze musiałbym mieć pilota ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- Można za kilkadziesiąt zł kupić i wlutować emulator immo. Jakiś link proszę ...
Jumis Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Byłem teraz w aucie i to samo. Tylko że teraz pobawiłem się wkładając i wyjmując kluczyk i po paru minutach odpalił. Jak znam życie to rano juz tak łatwo nie będzie.
Jumis Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Jutro jak taczka odpali to na bank się za to wezmę.
Gość cwiara Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 AUDI - Autotronika.pl Tu masz emu immo
Jumis Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Rano trochę siępobawilem i oodpalił. Po 16 podlacze pod kompa.
enrike2 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 daj znac co i jak bo ja mam to samo ;/ wkurza takie cos licznik sprawdzony wszystko ok
Jumis Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Wyskoczył błąd komunikacji z immobiliserem niestały.
enrike2 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 dobierales sie do petli?? to sie zabierz i daj znac co i jak ja jak znajde chwile czasu to to zrobie u mnie kluczyk odpada bo na 2 jest to samo takze zostaje tylko petla
damian111 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Wd40 i jedziesz:) mi pomogło pentla na bank przy stacyjce:) powodzenia:)
Jumis Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Wd40 i jedziesz:) mi pomogło pentla na bank przy stacyjce:) powodzenia:) Do czego WD 40 ?
Rekomendowane odpowiedzi