sebek1093 Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 A dało by radę podać nr części żebym mógł sobie skomponować zestaw na 300mm?
dydek1 Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 1 godzinę temu, sebek1093 napisał: A dało by radę podać nr części żebym mógł sobie skomponować zestaw na 300mm? A bodajże bda 606 i607 Mogę Ci nawet sprzedać te co mam
dydek1 Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 Jako że cudowna kontrolka zasugerowała koniec klocków przód, przyszedł czas na zmianę hamowni na przodzie. Były 345 OZ + klocki Ferodo Premier Teraz sprawdzę jak sprawuje się zestaw Rotinger + Ferodo DS
dydek1 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Opublikowano 4 Marca 2020 Po 4 latach jazdy na Continental ContiSport Contact 5 czas wypróbować inna gume Wybór padł na Michelin Primacy 4 Zobaczymy jak długo posłużą. Rozmiar 225/40/18
dzejo Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 3.03.2020 o 12:34, dydek1 napisał: Jako że cudowna kontrolka zasugerowała koniec klocków przód, przyszedł czas na zmianę hamowni na przodzie. Były 345 OZ + klocki Ferodo Premier Teraz sprawdzę jak sprawuje się zestaw Rotinger + Ferodo DS Polecam Rotinger GT. Juz ponad 3tys km i hamuje zacnie i ładnie wyglada.
dydek1 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 40 minut temu, dzejo napisał: Polecam Rotinger GT. Juz ponad 3tys km i hamuje zacnie i ładnie wyglada. Liczę że się nie zawiodę i ten zestaw nie powie mi,, papa'' bo paru lepszych hamowaniach
dzejo Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Ja testowałem 200-0 kilka razy rozgrzewałem hebel katowałem i tarcze proste. Podstawa idealnie wyczyścić piasty oraz ustawić tarcze na jak możliwie najmniejsze bicie boczne.
dekiel 13 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 14 godzin temu, dydek1 napisał: Liczę że się nie zawiodę i ten zestaw nie powie mi,, papa'' bo paru lepszych hamowaniach Zacnie się prezentują.
dydek1 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 16 godzin temu, dzejo napisał: Ja testowałem 200-0 kilka razy rozgrzewałem hebel katowałem i tarcze proste. Podstawa idealnie wyczyścić piasty oraz ustawić tarcze na jak możliwie najmniejsze bicie boczne. Dlatego postanowiłem zrobić to jak najbardziej profesjonalnie przy wymianie i dodatkowo zakupiłem zegar????
dzejo Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 1 godzinę temu, dydek1 napisał: Dlatego postanowiłem zrobić to jak najbardziej profesjonalnie przy wymianie i dodatkowo zakupiłem zegar???? Ja kupiłem taki sam U mnie fajnie się zgrało i najmniejsze bicie było w ori miejscu i tarcze mogłem przykręcić na tą małą śrubkę z łebkiem w stożek nie musiałem wiercić nowego otworu powodzenia w montażu
dydek1 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 14 minut temu, dzejo napisał: Ja kupiłem taki sam U mnie fajnie się zgrało i najmniejsze bicie było w ori miejscu i tarcze mogłem przykręcić na tą małą śrubkę z łebkiem w stożek nie musiałem wiercić nowego otworu powodzenia w montażu W którym ori miejscu? I gdzie chciałeś wiercić otwór?
dzejo Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 W tych tarczach jest otwór montażowy w który wkręcasz srubke mała żeby Ci tarcza nie spadała podczas demontażu kola. Tak jest w b7 bodajże o ile pamietam. W b6 nie ma w piascie otworku oryginalnie i tarcza po zdjęciu kola jest luzna. U mnie ktoś wcześniej piasty wymienił i juz mam te z otworem na śrubkę.
dydek1 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Godzinę temu, dzejo napisał: W tych tarczach jest otwór montażowy w który wkręcasz srubke mała żeby Ci tarcza nie spadała podczas demontażu kola. Tak jest w b7 bodajże o ile pamietam. W b6 nie ma w piascie otworku oryginalnie i tarcza po zdjęciu kola jest luzna. U mnie ktoś wcześniej piasty wymienił i juz mam te z otworem na śrubkę. No dokładnie. Dlatego mając ten otwór do przykrecenia tarczy i zegar tak naprawdę mam 5 pozycji by dobrać pozycje z jak najmniejszym biciem
dzejo Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Masz 5 pozycji ale otworek w piaście i tarczy pasuje tylko w jednej pozycji. Jak juz przekręcisz to juz nie będzie pasować Z tylu nie mialem tych otworów wiec ustawiłem sobie tarcze jak najlepiej i wtedy zaznaczyłem i wierciłem w piascie i gwintowalem 1
dydek1 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 22:01, dzejo napisał: Masz 5 pozycji ale otworek w piaście i tarczy pasuje tylko w jednej pozycji. Jak juz przekręcisz to juz nie będzie pasować Z tylu nie mialem tych otworów wiec ustawiłem sobie tarcze jak najlepiej i wtedy zaznaczyłem i wierciłem w piascie i gwintowalem Wiem o co chodzi? Cyk i gotowe?
dydek1 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Dzień Kobiet... Od samego rana musiałem chwilę ucieć do garazu??? Zderzak wrócił z lakierni więc od razu został wrzucony na auto. Pozostało zmienić długość wydechów bo są całkiem schowane 2
dydek1 Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Opublikowano 13 Marca 2020 Zawieszenie zaczęło mi się odzywać z przodu... A że po wymianę opon i dołożeniu dystansów z tyłu warto by było zrobić zbieżność i geometrię czas wymienić zawieche. Zdecydowałem się na komplet z Regum. Pl + drążki na przid
kkam Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 dasz jakieś dokładniejsze foty tych wahaczy po regeneracji? Jak z jakością? równo obsadzone tuleje itp?
Rekomendowane odpowiedzi