lukaszlw Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, mam problem podczas skrętu w prawą strone (nawet delikatne łuki) słychać takie delikatne stukanie, pykanie. Byłem dziś u mechaniora sprawdził mi zawieszenie i przeguby. Niby wszystko ok ale mówi, ze podejrzanie wygląda przegub wewnętrzny. Czy jest to możliwe że te objawy od tego przegubu??
jacek70 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Sprawdź u innego mechanika czy potwierdzi diagnozę. Nie zaszkodzi sprawdzić jeszcze raz wahacze.
54321 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Witam, mam problem podczas skrętu w prawą strone (nawet delikatne łuki) słychać takie delikatne stukanie, pykanie. Byłem dziś u mechaniora sprawdził mi zawieszenie i przeguby. Niby wszystko ok ale mówi, ze podejrzanie wygląda przegub wewnętrzny. Czy jest to możliwe że te objawy od tego przegubu?? I co się okazało? To był przegub wenętrzny? Bo mam identyczne objawy Edytowane 19 Listopada 2015 przez 54321
Lukasz eS. Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja mialem takie stukanie i byl to przegub wewnetrzny do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi