Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Żaba quattro <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśli bardzo dobre, pomyśl jeszcze do tego nad wiekszym IC, bo będzie bardzo potrzebny gdy chcesz w pełni cieszyc się uzyskana mocą (zwłaszcza w ciepłe dni) :)

Opublikowano

Co tam Ci świeci w pozycjach ?

Opublikowano

Piękna furka :) Bezawaryjności życzę!

Opublikowano
  • Autor

Myśli bardzo dobre, pomyśl jeszcze do tego nad wiekszym IC, bo będzie bardzo potrzebny gdy chcesz w pełni cieszyc się uzyskana mocą (zwłaszcza w ciepłe dni) :)

Teraz juz wszystko wiem co i jak , wytlumaczyl mi duzo kolega booster70 ( piwko dla Niego ) :P

Kolektor juz zamowiony ( SHARANowski ) , o flansze napisalem do Kolegi Frimusia bo dorabial je , czekam na odpowiedz czy tez bym sie nie zalapal :P

216stki tez beda zalatwione ;)

pozostaje turbina AWX i wlasnie pytanie czy nie wie ktos z Was o takim turbo , zeby bylo pewne i w dobrej cenie ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego auto super ;) a widze w podpisie , że planujesz flaty to bedzie już kox ;) wyposażenie masz takie jaki mi sie marzy noi Q. :)

Opublikowano
  • Autor

kolego auto super ;) a widze w podpisie , że planujesz flaty to bedzie już kox ;) wyposażenie masz takie jaki mi sie marzy noi Q. :)

Dzieki .

Co do felg to taa , na tych dolatac bo i tak juz zima idzie a na nowy sezon albo flaty albo ...

...9512e21df0745b908a110f4c142b7d31.jpg

Opublikowano

Wszystki mody na plus :)) Kołko bd zmieniał ?? To jest ładne :))

Opublikowano

Dokładnie takie koło mi się podoba sam myślałem żeby swoje sprzedać a takie kupić ;P

Opublikowano
  • Autor

Moze i to koło nie jest brzydkie co mam , ale to z a8 mi sie juz dawno widzialo i mialem na nie chrapke : D takze moje abt beda na sprzedaz jak by ktos chcial to w komplecie z oponami bo tam w tych z a8 felga 7,5 to trzeba bedzie zalozyc 205 .

Co do modow wpadly nowe glosniki bose , moje juz harczaly , i jak sie okazalo na przodzie to juz nawet nie bylo bosow tylko oryginalne audi vw blaupunkty , teraz muzyczka fajnie leci ;) takze nowa zmieniarka wpadla bo stara juz zmarla :)

Jeszcze w tym tyg musze termostat wymienic bo jak teraz temp spadla na zimowa to żaba nie chce trzymac 90 :)

Edytowane przez quattro_1991

Opublikowano

Ja mam 205 na sprzedanie jak cos , -)

A do żaby do ładuj five flaty , bo szersze od tych winterow

Opublikowano

Przednie kierunki bez odbłyśnika to chyba słabo świecą co ?
Kolor furki super i fajny wypas w środku :D
Flaty polecam z doświadczenia, ale oponę na nie to tak maks 215 :P ja dałem 225 i trochę teraz pluję sobie w brodę :P

Opublikowano

szukaj jakiejś fajnej felgi, flaty są już oklepane

Opublikowano

Może i oklepane, ale są piękne i łatwe w utrzymaniu w czystości :P
Te co kolega ma w Żabie też są fajne moim zdaniem, tylko tarcze trzeba większe dać i jakieś mega zaciski, żeby wypełnić puste przestrzenie :]

Opublikowano
  • Autor

No dokładnie , kiepskawo to wyglada jak sa duze luki :) dlatego szukam cos pelniejszego . Te wintery z a8 mi sie podobaja np. w polerce ;)

Opublikowano

No dokładnie , kiepskawo to wyglada jak sa duze luki :) dlatego szukam cos pelniejszego . Te wintery z a8 mi sie podobaja np. w polerce ;)

Dobrze kombinujesz :rolleyes:

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

wintery fajne, ale wąskie :wink:

:naughty:

forged_convex_scr_01b.jpg

Opublikowano
  • Autor

Przednie kierunki bez odbłyśnika to chyba słabo świecą co ?

Ee tam nie ma źle , pomaranczowe to nie biale , jakos daje rade ;)

Co do felg no z rantem tez sa fajne ale raczej inne niz te bym wybral ;) cos sie przez zime wymysli , jak sprzedam moj letni komplet to mysle , ze cos fajnego wpadnie .

Dzisiaj wpadly klipsy odboje bo juz mialem dosyc wyginania blotnika na swoje miejsce haha :D

Na rownym nie bylo problemu ale przy skreconych kolach na nierownosciach czy przy wyjezdzie na jakis prog czesto kolo zabieralo ze soba blotnik i musialem go wginac spowrotem : D zalozylem po jednym klipsie na strone i bylem pojezdzic tam gdzie przycieralo - jest wielka roznica :)

513da29e84822e780009d054e1d559cf.jpg

Opublikowano

Dokładka ładnie przypasowała, dużo cięcia? Miałem przy Leonie więc nie było problemów, a jak tu wygląda? :) Kolor gniecie

Opublikowano

Chyba pora Marcinku na rolowanie nadkoli :kox: