Leriss Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, Z racji tego, że moje obecne lusterka są już nieco dobite, chcę zmienić szkła lusterek i proszę o opinie, czy takie będą dobre do mojego A4 B5 Avant 97r. - szkło wkład lusterka niebieski Audi A4 B5 95-99 (4245761347) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
Leriss Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Na innych aukcjach są podobne, ale tam jeszcze jakieś podkładki plastikowe dają czy coś, ciekawy jestem jak z tej aukcji same szkła się montuje. Orientuje się ktoś, jak sprawdzić czy mam w ogóle podgrzewane lusterka w aucie ?
jacek70 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zdejmij osłonę lusterka i zobacz czy masz podpięte dwa przewody do szkła. Te szkła co na foto są prawdopodobnie przyklejane dwustronną taśmą. A te niby z podkładką montuje się na zatrzask.
Leriss Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 W przypadku szkieł przyklejanych na dwustronną taśmę nie będzie w przyszłości z tym problemów, że się np. będzie odklejać? I drugie pytanie - jeżeli w aucie nie mam podgrzewanych lusterek, a kupię szkła dla podgrzewanych, to nie będzie problemu z montażem?
OLI_B5 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 pasują normalnie , ciągniesz zasilanie i bangla
P1RAT Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dokładnie pasować będą bo nie mają innej opcji jeśli są do tego modelu. Pytanie jak z podgrzewaniem
Rekomendowane odpowiedzi