chudy30 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 panowie jestem po wymianie tej części i nie polecam zamienników bo to totalne gówno do podtarcia d*py,ja taki właśnie kupiłem w AUTO LANDZIE i wytrzymał trzy dni i się rozje... i teraz mam problem z reklamacją u tych chu.. za przeproszeniem i zakupiłem prosto z serwisu i jest idealnie jak książka pisze koszt w serwisie (2200zł) i nie wszadzajcie gówien bo szkoda waszych nerwów
Raftik Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 panowie jestem po wymianie tej części i nie polecam zamienników bo to totalne gówno do podtarcia d*py,ja taki właśnie kupiłem w AUTO LANDZIE i wytrzymał trzy dni i się rozje... i teraz mam problem z reklamacją u tych chu.. za przeproszeniem i zakupiłem prosto z serwisu i jest idealnie jak książka pisze koszt w serwisie (2200zł) i nie wszadzajcie gówien bo szkoda waszych nerwów Oszzz kurde aż tak podrożało ? było 1570 zł jak dzwoniłem w zeszłym roku chyba by mi było już szkoda tyle kasy w mojego dziadka pakować
pioteros Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 pompa oleju tylko firmowka... toprany maxgeary i inne badziewia do 200zł daruj sobie, minimum to jakas SWAGa, MEYLE
tygrysekk Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam ma ktoś numer pompy oleju jaka wchodzi do audi a4 b5 1.8 POZDRAWIAM
Mesiah Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Numeru oryginału nie chce mi się szukać ale od siebie zaproponuje Febi 19416 . Nie radze kupować nic gorszego. To jeden z ważniejszych elementów.
Rekomendowane odpowiedzi